Какво казва позата, в която спите за връзката ви

Позата на сън разкрива повече, отколкото си мислиш!

 
 

Позата на сън разкрива повече, отколкото си мислиш!

Начинът, по който спите може да бъде пасивно-агресивния метод да ти каже "Аз съм ядосан", "Аз не ти вярвам",  "Аз не мога да ти се наситя"!

Подсъзнанието контролира начинът, по който спим с партньора си, езикът на тялото може да бъде един невероятно точен метод да оценим това, което се случва във връзката ни, дори да не можем да го назовем, докато сме будни. Разбира се, винаги има изключения, като например, ако хъркаш, не може да обвиняваш гаджето ти, че спи далеч от теб! Но ако позата, в която обикновено спите изведнъж се променя, виж как да я разкодираш!

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

1. Ти си малката лъжичка - "ВЯРВАМ ТИ"

В това положение партньорът ти те обгръща по начин, по който се чувстваш интимно и сигурно. Това е много уязвима позиция, свързана с допир на пениса, която е сексуална, но казва "Аз ти вярвам".

2. Ти си голямата лъжичка  - "ЧУВСТВАМ СЕ ЗАЩИТЕНа ОТ ТЕБ"

Тази поза показва, че се чувстваш защитена от партньора си, а може би имаш собственическо чувство към него.

3. Ти си малката лъжичка с известно разстояние един от друг - "ТИ СИ МОЯТ ГРЪБ"

Новите двойки са склонни да имат по-голям физически контакт в леглото, но с течение на времето те постепенно се връщат към позите, в които се чувстват най-комфортно и удобно. Понякога това означава, че "лъжичките" са разделечени една от друга. Да, голямата лъжичка казва "Аз съм зад гърба ти и може да разчиташ на мен", но няма толкова сексуалност като при близките лъжички.

►►►ВИЖ ТУК: 9 популярни мъжки тайни (какво крие той от теб)!

4. Твоят партньор е по гръб, а ти лежиш върху гърдите му - "АЗ ЗАВИСЯ ОТ ТЕБ"

Да спиш с лицето нагоре показва увереност и самочувствие. Когато партньорът ти спи по гръб, а твоята глава е в ръцете му, той казва "Аз имам сила и я използвам, за да те защитя". Когато обаче ти си свита до партньора си в ембрионална поза, това показва, че си зависима от него. Ако само главата ти е на ггърдите му, а останалата част от тялото е разположена спокойно на леглото, ти казваш "Искам да взимам собствените си решения".

5. Вие сте лице в лице - "ЧУВСТВАМ СЕ ДИСТАНЦИРАН"

Когато спиш с партньора си лице в лице, това е несъзнателен опит да го погледнеш в очите през цялата нощ. Ако той изведнъж започне да се обръща към теб, това е добър знак, той те чувства далечна и иска да се свърже с теб или просто е гладен за повече интимност особено, ако притиска таза си в твоя.

6. Ти спиш по корем - "ЧУВСТВАМ СЕ УЯЗВИМА"

Това е така, защото спането по корем предпазва предната част на тялото ти, положението може да е признак на тревожност, уязвимост и липса на сексуално доверие. Освен, ако не си завъртяла настрани главата си, може би се страхуваш да се изправиш пред своите емоции. Ако партньорът ти изведнъж започне да спи по корем, ти може да го прегърнеш, за да се почувства защитен.

►►►ВИЖ ТУК: 10 неща за връзките, които всеки на 20 трябва да знае!

7. Спите на противоположни страни в леглото - "ИМАМ НУЖДА ОТ ПРОСТРАНСТВО"

Позата показва, че си независима или имаш нужда от повече пространство. Тя може да бъде и с червен флаг, който показва, че нещо не е наред, това може да означава стрес на работното място или скрита тайна. Много хора си лягат сгушени в леглото и показват привързаност, а след това се отдалечават по този начин, но причините може да са остри нокти, ритници насън, прекалено много движение в леглото или просто защото е супер горещо. Също така е важно да се отбележе, че някои двойки се разбират по-добре, когато не се притискат цяла нощ, може би това дава възможност да се наспят добре, което дава отражение на взаимодействието им на следващия ден. Ако не ти харесва да се докосвате, докато спите, направете график - гушкане по 15 минути вечер преди сън и сутрин, след като се събудите, това ще увеличи привързаността ви!

8. Спите гръб с гръб, но с докоснати дупета - "ИМАМ НУЖДА ОТ ПРОСТРАНСТВО, НО НЕ ОТ ТЕБ"

Тази поза предполага, че сте уверена двойка, която оценява собственото си пространтво. Пространството далеч един от друг загатва желанието и способността да бъдете независими, а докосването показва, че все пак искате да останете сексуално свързани. Много хора предпочитат да спят с лице към външната страна на леглото, за да избегнат дишането лице в лице, така че тази поза може да означава още, че си болна или си уморена от хъркането нa партньора си!

9. Спите без никакво докосване, с изключение на ходилата - "ИМАМ НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ"

Тази поза означава, че партньорът ти жадува за емоционална и сексуална връзка. 

10. Спите с напълно преплетени ръце и крака - "НЕ МОГА ДА ПОЛУЧА ДОСТАТЪЧНО ОТ ТЕБ"

Когато сте с преплетени ръце и крака, това означава, че не може да се наситите един нa друг дори и на сън. Преплетени сте и в живота и функционирате като двойка. Вероятно довършвате изреченията си и се грижите много един за друг.

11. Спите на различни разстояния от таблата - "НИЕ СМЕ НА РАЗЛИЧНИ СТРАНИЦИ"

Хората, които спят по-близо до таблата, се чувстват по-уверени и доминиращи, докато тези с позиция по-далеч от таблата са с ниско самочивствие. Двойките, които спят на една равнина, са на една вълна. Те имат сходни интереси и знаят какво се случва в главата на другия.