Какво издава позата, в която спи той

Позата, в която спи твоят човек, може да ти разкрие изненадващи истини за характера му, отношението му към връзката, а също и за най-потайните му секс желания. Шифърът е разгадан!

 
 

Позата, в която спи твоят човек, може да ти разкрие изненадващи истини за характера му, отношението му към връзката, а също и за най-потайните му секс желания. Шифърът е разгадан!

Виж перфектното си любовно съвпадение според зодията (снимки долу):

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

По корем

НЕГОВИЯТ ХАРАКТЕР: Това момче обича да командва парада. И нуждата от това не спира, когато той заспи, твърди д-р Самюъл Дънкел, автор на Езикът на тялото през нощта. Като покрива леглото с тялото си, той се стреми да контролира пространството, в което спи. По сходни причини, тази поза издава, че той е много решителен. Тези мъже обикновено са разумни и имат ясни цели, твърдят експертите.

СЕКСЪТ, КОЙТО МУ ДОПАДА: Спящите по корем мъже си падат по традиционните ласки ... и се стрмят да си свършат работата. Много е вероятно той да открие поза, която се харесва и на двама ви и да се придържа към нея. Разнообразявай нещата, като от време на време го въвлечеш в неизпробвани пози или пък просто го изненадаш с похотливо трикче, когато най-малко очаква.

По гръб

НЕГОВИЯТ ХАРАКТЕР: Тази открита поза показва, че твоят човек се чувства сигурен и настроен оптимистично. Той излага на показ уязвимите зони на тялото си – това е подсъзнателен сигнал, че е уверен в себе си. Обърни внимание къде поставя ръцете си – ако са зад главата му, т.нар. кралска поза, е много вероятно този мъж да е доста суетен. „Като цяло хората, които спят по гръб са много общителни и обичат да са център на внимание”, убеден е д-р Дънкел.

СЕКСЪТ, КОЙТО МУ ДОПАДА: Страстни и интензивни сесии в пози като кучешката и мисионерската. Този тип мъже обичат да командват.

►►►Какво издава позата, в която спите за връзката ви

Много се върти

НЕГОВИЯТ ХАРАКТЕР: Принципно движенията по време на сън се срещат при всички – доказано е, че човек сменя позицията си поне 35 пъти. Но постоянното въртене свидетелства, че гаджето ти най-вероятно е подложено на стрес. „Когато човек е под напрежение, мозъкът освобождава хормони, които предизвикват неспокойствието на съня”, обяснява д-р Дънкел. Обикновено реакциите не са ярко изявени, но ако стресовият период продължи по-дълго, специалистите препоръчват физически упражнения, които понижават нивото на напрегнатост и помагат за психическа релаксация.

СЕКСЪТ, КОЙТО МУ ДОПАДА: Мъжете се справят със стреса по различен начин – някои искат тонове секс, а други изобщо не искат и да чуят за ласки в кревата. Ако е първото – изненадай го с бърза сесия, защото, за издържи по-дълго, ще трябва да се е поотпуснал. Ако става дума за второто обаче, изобщо не се и опитвай да го караш да прави каквото и да било (това може да го вбеси), а му предложи да му напарвиш разпускащ масаж.

На една страна

НЕГОВИЯТ ХАРАКТЕР: Тази поза е най-често срещаната поза. Както знаеш, тя е и най-лесното решение за мъжете, които хъркат. “Това е позицията на „компромиса” – обяснява д-р Дънкел. – Хората се чувстват добре без значение дали са легнали на лявата или на дясната си страна, а другите пози са някак по-„неподвижни”. Ако забележиш, че твоят човек свива коленете си, това означава, че той е чувствителен и харесва уюта. „Ембрионалната поза изпраща успокояващи сигнали по цялото тяло”, казва още специалистът.

СЕКСЪТ, КОЙТО МУ ДОПАДА: Неговата изявена емоционалност предполага нежна предигра. Галенето по главата и дългите страстни целувки със сигурност ще го разгорещят.