Какво издава брадата му?

Брадата му говори много за личността му.

 
 

Брадата му говори много за личността му.​

Брадата винаги е била и може би ще продължава да бъде популярна. Мит или не - мъжете с брада са много по-привлекателни за жените от гладко избръснатите. Замисляла ли си се над факта, че брадата издава тайните на характера на силния пол и то без да подозират?

14 знаменитости, които са по-секси с брада, виж в галерията долу:

Галерия: 14 знаменитости, които са по-секси с брада

Виж всички снимки

►►► 10 неща, които мъжете с бради искат да знаеш

Оказва се, че брадата, мустаците и бакенбардите на мъжа могат да разкажат много за неговата личност. Ето как да "разбиеш" загадъчния красив мъж от пръв поглед!

Тъмнокестенява брада

Истински мъж! Този човек знае какво иска от живота и смело върви към целта си. Той ще бъде романтичен и сладък за теб, но вероятно за останалите - твърд и суров. Това е човек на думата: казва и го прави! Но ако включиш женската си хитрост, може да опитомиш този тигър.

Кестенява брада

Ако срещнеш мъж с кестенява брада, остави се изцяло в ръцете му. Той ще се превърне в истинска опора за теб, а гърбът му ще бъде новата ти каменна стена. Това е същият мъж на мечтите като по-горе, смел и силен, който винаги държи всичко под контрол.

Черна брада

Мъжът с черна брада е съперник на предишния вид. Този човек има всичко в умерени количества. Той е галантен и темпераментен със спокоен нрав. Този мъж не обича да парадира с живота си. Не бива да очакваш от него отворена душа. Но по погледа и действията му ще разбереш и отношението му към теб.

Рижа брада

Рижата брада често се среща при необикновените личности. Вероятно той е дружелюбен и учтив човек. Но, от друга страна, той е много темпераментна личност с експлозивен характер. С такъв човек винаги ще се чувстваш защитена, но основното, за което трябва да внимаваш - е да не го ядосваш. Тези мъже са много влюбчиви, а жените са луди по тях. Но имат един недостатък: често обичат да се показват и се опитват по всякакъв възможен начин да се откроят от тълпата.

Рядка брада

Собственикът на рядка брада има доста мек характер. Той не иска да бъде безпокоен и не пресича пътя на никого. Такъв мъж едва ли ще стане твой защитник. Ако възникне заплаха, той може да те изостави и да избяга на безопасно място. Ако можеш да отстояваш себе си и сама, тогава се съгласи на такава връзка, а ако не, по-добре потърси човек с кестенява брада.

Гъста брада

Мъж с гъста брада непеременно ще те примами с интелекта си. Правилото на врата и главата не му върши работа, той сам управлява живота си. Този мъж ще се преструва, че те слуша, но сам ще взима решенията. Сред мъжете с гъста брада често има хора с творчески професии, учени и учители. Ако си готова да понесеш неговите странности, тогава скочи в тази връзка с глава напред и стани негова опора.

Къдрава брада

Ако скучен и премерен живот не звучи като за теб, тогава избери човек с къдрава и разрошена брада. Никога няма да ти омръзне с него. Най-вероятно той ще ти предложи да се преместите на остров и да живеете за собствено удоволствие, като той, например работи като инструктор по сърф, а ти просто му се любуваш по цял ден на плажа. Той е душата на компанията, която ще бъде обичана от всички, освен от родителите ти. (Съжаляваме, ако новините са лоши).

Мустаци

В момента бакенбардите са изключително рядко срещани. Но ако имаш достатъчно късмет да срещнеш такъв човек, тогава бъди готова за романтична връзка и любов до гроба. Той ще ти се възхищава и веднага ще ти предложи да се преместиш да живееш при него.

Мустаци

Човек с тънки мустаци иска да се утвърди в живота и демонстрира своята важност. Такива мустаци често се носят от военни, охранители и полицаи.

Средни и спретнати мустаци се срещат при мъжете, които обичат красивия живот и са готови да надминат себе си, само и само да постигнат целта си.

Свободно растящи и дълги мустаци се носят от интересни и весели мъже. Той винаги ще ти разкаже забавен анекдот и ще те развесели. Тези мъже винаги са приятелски настроени хора с добър вкус.

Момчетата с усукани мустаци са необикновени и ексцентрични личности. Често такива мустаци се носят от хипстъри, които се опитват да изглеждат по-възрастни.