Какво е известно за братята на Дженифър Анистън

Въпреки големия интерес на феновете към личния живот на актрисата, много малко неща се знаят за него.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Наскоро почина бащата на Дженифър Анистън, Джон Анистън, който беше на 89 години.

„Скъпи татко… Ти беше един от най-прекрасните хора, които познавам. Толкова съм благодарна, че отиде в рая в мир и без болка“, написа Анистън в социалните мрежи.

Актрисата загуби майка си преди шест години. Те имаха трудни отношения, за които едва в скорошно интервю холивудската звезда призна, че е простила на Нанси Доу: „Простих на майка си. Простих на баща си. Простих на семейството си. Важно е. Задържането на гняв и негодувание е токсично. Разбрах това, като наблюдавах майка си. Спомням си, че й казах: „Благодаря ти, че ми показа каква да не бъда“.

Анистън има двама братя - Джон Т. Мелик и Алекс Анистън. Най-големият, Джон Т. Мелик, е син на Нанси Доу от предишен брак с пианиста Джон Мелик. Той е асистент-режисьор и ръководител на продукции (негови творби са Universal Soldier, Piranha 3DD, Thirteen). А Алекс е роден от втория брак на баща си с Шери Руни. Джон предпочита да пътува из Калифорния с вана си, да води свободен начин на живот и да изглежда като истински пънкар.

Любопитни факти от живота на Дженифър Анистън

Вижте повече

Любопитни факти от живота на Дженифър Анистън

На 11 февруари Дженифър Анистън стана на 50. За красивия повод решихме да си спомним интересни факти от живота на звездата.