Какво да си пожелаеш на 28 юли?

Практикуване на проста битова магия и правилни вътрешни нагласи.

Днес, 28 юни, е Денят на желанията. Вярва се, че желанията, направени днес, със сигурност ще се сбъднат. Как да използваш правилно вълшебната дата, за да сбъднеш най-съкровените си мечти?

Енергия на деня

Днес енергията на Слънцето достига върха на своето създаване, което означава, че всякакви начинания, мечти и дори обикновени събития първоначално са заредени с положителна енергия за глобалната трансформация на живота на всеки човек. Ако искаш да актуализираш някои аспекти от живота си, независимо дали става дума за работа, семейство или хобита, тогава е време да направиш крачка към тези идеи. Бъди смела, защото решителността е отговорна за 90% от успеха.

Как правилно да си пожелаеш даденото нещо?

Правилното формулиране на желанията е един от ключовите моменти за тяхното изпълнение. Помни, че се изпълняват само молби, които изначално са заредени с добри мисли. Не може да отправяш пожелания за някой друг или да поискаш това, което принадлежи на друг.

5 прости начина за правилно формиране на желания

  • Желанието трябва да има определена времева рамка. Например: "Искам да летя до Италия на почивка в края на август."
  • Желанието ти трябва да има умствено обработени детайли. Например: „Искам да живея в Италия близо до ресторант N., където всяка вечер ще ям паста.“
  • Мечтай без негативни нагласи и негативни представки. Например, не казвай: „Не искам да летя до Италия в малките часове на деня“. По-добре: „Искам директният ми полет до Италия да е сутринта и да летя с любимата си авиокомпания.“
  • Мечтай и визуализирай мечтите си. Например, направи си табло за настроенията и всички неща, които искаш да свършиш и да ти се случат. А ако мечтата ти е свързана с материален предмет, намери негово изображение и го постави на таблото за желания.
  • Помисли какво наистина искаш. Не се ръководи от желанията на любим човек и не се опитвай да мечтаеш за това, което ти е наложено. Запитай се за трите си основни мечти, след това провери възможностите за тяхното изпълнение и се опитай да си сформираш някое четвърто желание, което е най-лесно за изпълнение. Например да си купиш нова рокля или да отидеш на кино с приятели. Една сбъдната мечта ще започне процеса на магия в живота ти.
Превърни желанията си в реалност

Вижте повече

Превърни желанията си в реалност

Опитай на макс да конкретизираш желанията си. Ето как.