Какви са греховете ти според хороскопа

Мързел, лакомия, самовлюбеност – провери какъв грях се приписва на твоята зодия.

 
 

Лесно е човек да се отдаде на греховни удоволствия, но обикновено забелязва, че е по-склонен към някои лоши привички, повече от други.

Зодиакалният ти знак играе ключова роля в живота ти, щом стане въпрос за това дали си падаш по дребни или по-големи грехове. „Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш“, казва Оскар Уайлд. „Но бъди умерен“, бихме добавили ние.

Виж кое греховно изкушение е предопределил твоя хороскоп.

Близнаци: непочтеност

Имаш ужасния навик да преиначаваш историите, когато ти се наложи да кажеш истината за нещо. Може би е поради факта, че зодията ти предполага двуличие (както в добрия, така и в лошия смисъл) – винаги имаш поне две гледни точки за всяка ситуация. Просто обичаш да лъжеш както за дребни, така и за по-важни неща, особено ако истината не изнася на твоята особа. Какъв е най-добрият начин да саботираш нещо? Излъжи за него.

Рак: идолопоклонничество

Когато си във връзка, ти поставяш човека до теб на пиедестал. Няма по-добър, красив, невероятен човек от партньора ти. Той е същинско божество за теб. Непрекъснато го следваш по петите и гледаш да му осигуриш всичко необходимо. Смяташ, че това не е кой знае какъв грях. Но помисли за себе си – ти си забравила за собственото си съществуване. По-скоро би дала живота си за другия. Внимавай кой обожествяваш!

Погледни тук и останалите зодии:

Галерия: Какъв тип грешник е твоята зодия

Виж всички снимки