Какви мъже те привличат според зодията ти

Провери какво казва хороскопа ти за типа мъже, който ти харесват.

 
 

Мислиш, че нямаш твой тип, що се отнася до мъжете? Звездите не смятат така.

Може би наглед няма нищо между бившите ти гаджета – единият още живееше с родителите си, другият беше запален баскетболист, а третият се казваше Румен и беше пълен глупак. Да, но подредбата на звездите твърди друго и твоята зодия може би предопределя какви мъже те привличат.  

 

Ти си зодия Рак

Тъй като емоциите ти са дълбоки, колкото Марианската падина, обикновено се стремиш към мъже, които могат да ти предложат някаква степен на емоционална стабилност. И понеже ти винаги би предпочела вечер прекарана вкъщи, отколкото вечер прекарана в бар, често завързваш отношения с колега. Причината? Виждаш го през цялото време, вярваш му и знаеш, че винаги ще бъде до теб.  

 

Ти си зодия Риби

Обичаш верни на принципите си, помагащи и умни мъже, които да донесат необходимата подкрепа на твоя изграден в облаците, хаотичен свят. В замяна, този тип мъже ще спечелят едно от най-романтичните момичета, които някога са срещали. Сериозно, всеки ден прекаран с теб е все едно сцена от филма „Тетрадката“, но не толкова драматичен.

 

Виж какви мъже привличат и останалите зодии:

Галерия: По какви мъже си падаш в зависимост от...

Виж всички снимки

** Чудиш се защо мъжете те зарязват?

Има няколко причини за това.

Нелюбов

Има и такава дума. Просто мъжете усещат изстиване на чувствата и предпочитат да не се мъчат...като нас.

Различни гледни точки

Забрави за магнита и привличането на плюс и минус. Неподходящи един за друг хора нерядко се събират, само че, когато отмине еуфорията по непознатото и дойде ред на сериозните различия, пътищата им се разделят. Едно е мъжът да иска да си седи вкъщи, а жената да обикаля заведенията и съвсем друго е, когато той реши, че иска дете, а тя иска да замине за чужбина.

Сексуална несъвместимост

Обяснение от мъж: ”Тя не получаваше удоволствие от секса, колкото и да се стараех”... Дисхармонията в леглото може да развали и идеалната любов, ако не си подхождате по темперамент.

Пагубни зависимости

Тук влизат както пушенето, пиенето, така и интернетът. При това положение страдат и двамата. И зависимият, и този, който е с него.

►►► Виж тук и останалите причини, заради които мъжете зарязват жените!

Галерия: Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа...

Виж всички снимки

Ако знаеш малко повече за това как реагираш, когато те сложат в графа „бивши“, то можеш да предотвратиш или смекчиш реакцията си. Все пак, никой не обича мрънкащи и ревливи жени. А следващата ти връзка вече чака зад ъгъла, стига да усъвършенстваш поведението си след скъсване...