Какви жени търсят мъжете от различните зодии

Искаш ли да разбереш коя е перфектната жена за мъжете от различните зодии?

 
 

"Скъпа, ти си перфектна!"

Искаш ли да разбереш коя е перфектната жена за Овните или на кого не могат да устоят мъжете Везни? Тогава прочети cosmo хороскопа и виж на кого подхождаш най-много!

Зодия Близнаци

Близнаците не търсят втората си половинка или любовта на живота си. На първо място обожаваната жена за тях е приятел. На него можеш да споделиш съкровена тайна, с него можеш да се забавляваш, да споделяте еднакви интереси и все в този дух. Скуката не е за тях, а само с едната романтика няма да стигнеш далеч с Близнаците. Ако искаш да покориш сърцето им, то трябва точно да прецениш възможностите си: чар – това е хубаво, но представителите на тази зодия нямат нужда от това, за да се възхищават на любимия човек. За тях друго е важно – да им е интересно с теб. 

►►►Какви мъже те привличат според зодията ти

Зодия Скорпион

Скорпионът е една от най-сложните зодии за анализиране. Затова и животът с него е сложен. Трудно е да си представиш, че си перфектната партньорка за Скорпиона. От една страна, представителите на тази зодия имат нужда от смели, решителни и дори отчаяни личности, които да ги последват във всяка лудория. Но в същото време те имат и нужда от друго. Скорпионите се стремят към духовното, възвишеното, хармоничното и затова имат нужда от жена, която е способна не само да споделя възгледите им за света, но и да ги запознае с други, по-одухотворени хора, които да им повлияят добре. Всички тези противоречия правят изискванията към партньорката на Скорпиона доста специфични: това трябва да е силна и всестранно развита личност, която няма да го ограничава, но със собствените си качества да донася нещо хубаво в живота му.

Виж коя е перфектната жена за мъжете и от останалите зодии:

Галерия: Коя е перфектната жена за мъжете от различните...

Виж всички снимки

А как да разбереш дали той сериозно е хлътнал по теб?

Иска да се виждате по-често само двамата.

Когато мъжът, с когото излизаш предпочита да се виждате само двамата, вместо в компанията на група приятели, значи му е комфортно да остава насаме с теб и иска те опознае повече. Една от мъжките тактики за избягване на скучна среща е да викне приятелско „подкрепление“.

Разсмива те през цялото време

Постоянно. Не, за да го наемеш за частен клоун, а просто защото всеки сухар и скучен индивид започва да блести с чувство за хумор в момента, в който се влюби. Защото най-лесният начин да направиш едно жена щастлива, е като я разсмееш. Това е съвършено естествен механизъм, който мъжете дори не забелязват.

Така че, ако той те разсмива винаги и по всяко време – със сигурност е влюбен в теб. А ако ти не спираш да се смееш на шегите му, то като че ли чувствата са взаимни.

Смее се на всички твои шеги

Тъжно, но факт – мъжете мислят, че жените са лишени от чувство за хумор. Явно ние се шегуваме прекалено възпитано, а оттам – и постно. Разбира се, това е просто дремещ стереотип, но той е толкова издръжлив, че в него вярват дори най-готините момчета. Но влюбените мъже забравят за този факт на мига. Те дори се смеят с глас над тези твои шеги, които наистина не са толкова смешни (всички имаме такива). И дори над тези, които абсолютно не са им ясни. Така че, имай предвид: признание в духа на „Колко е весело с теб!“ е равносилно на неизказаното: „Обичам те!“

Държи се странно
„Странно“ не означава „неправилно“, макар и някои промени в поведението му може да не ти харесват. „Странно“ означава така, както по принцип не му е присъщо. Душата на компанията може на мига да загуби сладкодумието си, а незабележимият да започне да общува и да привлича вниманието на околните. Защо се случва така? Защото в твое присъствие той чувства притеснение и не може да си събере мислите. Защото акълът му лети единствено към теб. И заради това – той се тревожи да не изглежда идиот в очите ти. А именно така изглежда в този момент. Горкичкият.

►►►Кои са останалите неочевидни признаци, че той те харесва?

Всеки от вас може да се прави на недостъпен, защото наистина е такъв или пък не иска да изглежда, че е прекалено заинтересован. Колкото и да се опитват да се правят на готини и недостъпни, мъжете издават своето възхищение с някои дребни признаци. Използвай горните индикации като насоки. Всяка връзка е различна, но ако не си сигурна как се чувства човекът срещу теб, няма да те заболи директно да го попиташ.