Каква татуировка да си направиш според зодията ти

Открий кое е правилното тату, което най-добре ще пасне на характерата ти според хороскопа.

 
 

Да си направиш татуировка изисква отдаденост от твоя страна. Ако се колебаеш, защо не оставиш зодията ти да ти покаже как точно да изрисуваш тялото си?

Правилната татуировка трябва да те кара да се чувстваш добре и уврена в себе си. Все пак, тя не може да се изтрие и винаги ще напомня за себе си. Знаем от личен опит, че изборът е труден.

Зодия Стрелец

Ти си обладана от желанието за пътешествия през цялото време, така че татуировка, която показва волната ти и странстваща натура ще ти пасне идеално. Помисли за всички красиви природни картини или географски координати, които си струва да запечаташ завинаги върху тялото си.

Зодия Скорпион

Твоята ръководна сила е безкрайната, изпепеляваща страст. Не виждаш смисъл да живееш, ако тя не присъства в живота ти. Татуировка на роза изразява отлично твоите желания. Ти също така лесно се задълбочаваш в мисли и ситуации, така че някаква по-мрачна, дори шокираща картинка върху кожата ще те удовлетвори напълно. За още по-силена ефект, избери тя да бъде изрисувана около бедрото ти, за да подчертае сексапила ти, който и без това струи на талази.

Виж тук подходящите татуировки и за останалите зодии:

Галерия: Правилната татуировка за теб според хороскопа ти

Виж всички снимки

** Какво трябва да знаеш, преди да се татуираш

По-добре търси идеи в Instagram.

Ако намериш някой, който ти харесва, но не знаеш какво да си татуираш, му пиши и помоли за мнение. Повечето имат купища готови модели, които чакат да бъдат татуирани. Чети мнения за студиото и артиста, които си си избрала.

Ако имаш алергия към козметика, може би си алергична и към мастилото за татуировки.

Понякога в него и в някои козметични продукти има едни и същи бои и съставки. Ако си била алергична към някакъв грим, си направи тестове при дерматолог, за да разбереш какви видове мастило да избягваш.

Галерия: Секси жени с татуировки

Виж всички снимки

Запомни, че най-добрите татуисти имат списък с чакащи.

За час при наистина добрите може да чакаш с месеци, особено ако работят и в чужбина. Ако много държиш точно на този, чакай. Иначе си намери някой по-малко известен, който е също толкова талантлив. Ще стане по-бързо и ще ти излезе по-евтино.

Ребрата, ходилата и дупето болят най-много.

Така че ако планираш татуировки там, си вземи обезболяващо, което да изпиеш след края на сеанса. (Ако го изпиеш преди това, може да разреди кръвта ти и да кървиш повече по време на татуирането.)

►►► Виж тук още 17 важни неща, преди да си направиш тату!

Все още се чудиш? Тогава ще ти бъде интересно да разбереш, че според ново проучване татуировките са полезни за организма. Публикуваното в Американския журнал по човешка генетика изследване показва, че изписването с татута подобрява състоянието на имунната ти система.  

Галерия: 20 татуировки с цветя за слънчево настроение

Виж всички снимки

Откритието – правенето на нова татуировка може да подтисне имунния отговор на организма, защото тялото ти е стресирано от преживяното. Това те прави по податлива на заболявания, но само в краткосрочен аспект. Ако вече имаш няколко татуировки, тялото ти свиква и не се „плаши“ по същия начин, когато сядаш да те боцкат на стола за татуировки. Макар проучването да е с ограничен брой хора, то все пак показва удивителната връзка между татуирането и състоянието на имунната система.