Каква музика слуша кралското семейство?!

Музикалните предпочитания на кралското семейство вече са разкрити!

Музикалните предпочитания на кралското семейство вече са разкрити!

19 гениални трика за красота на кралските красавици, виж в галерията по-долу:

Галерия: 19 гениални трика за красота на кралските красавици

Виж всички снимки

►►► Кой е най-популярният член на кралското семейство?

Принц Уилям сподели, че най-ободряващото го нещо сутрин е истински хардрок: "Този ефект не може да се постигне с кафето", признава херцогът.

Принц Уилям даде откровено интервю за живота и навиците си в ексклузивно шоу на Apple TV. Херцогът на Кеймбридж призна, че успява да превърне и най-тежката сутрин в енергична и продуктивна. Уилям разказва, че рок музиката му помага да се настрои на работно настроение. А очевидно принцът има добър вкус и за музика - предпочита хитовете на AC/DC.

„Няма нищо по-хубаво от понеделник сутринта, когато си малко зашеметен след уикенда и се опитваш отново да се потопиш в рутината на седмицата, да слушате AC/DC, Thunderstruck. Преди мислех, че това е твърде тежка музика за сутринта, но сега съм на мнение, че това е най-добрият "тоник" за тонус“.

Уилям вдигна завесата и за това какво предпочитат да слушат децата му - осемгодишният принц Джордж, шестгодишната принцеса Шарлот и тригодишният принц Луи. Отдавна се знае, че и триата имат голяма любов към музиката, а сега Уилям разкри кои песни са сред основните любими хитове на децата му.

Оказва се, че сега Джордж и Шарлот са на вълна песните на Шакира и по-конкретно - Waka Waka. Уилям призна, че често се карат сутрин коя песен да звучи. От него зависи да разреши спора им.

"Трябва да бъда справедлив и да взема решение, така че Джордж да избере в единия ден, а Шарлот - на следващия. Хубаво е, че Луи остава неутрален засега".

Уилям добави, че децата не само слушат музика, но и обичат да танцуват - особено на известната песен на Шакира: "Има много движения на бедрата. Шарлот тича из кухнята в рокли и балетните си костюми и ни кара всички да се присъединим към нейните импровизации. Тя просто полудява, когато по-малкият й брат я следва навсякъде и се опитва да повтори всичките й движения след нея".

Не е изненадващо, че Waka Waka е любима в семейството на херцозите на Кеймбридж. Все пак това бе официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 г., а цялото семейство обожава този спорт. Принц Уилям дори призна, че когато се събуди, Джордж всяка сутрин пее официалният химн на националния отбор по футбол на Англия.