Какъв сладолед да избереш според зодията си

Виж какво казва зодията ти за сладкото изкушение, което да похапваш това лято!

 
 

Какъв сладолед да похапваш според зодията?

Написано е от звездите! Ние сме предопределени да обичаме тези ледени изкушения!

Галерия: Летни прически според зодията ти

Виж всички снимки

Какъв сладолед да избереш според зодията си

ЗОДИЯ ДЕВА 

За теб е диетичния сладолед. Ти се грижиш за здравословното си хранене и държиш всичко да е с натурални съставки. Държиш на високото качество и би избрала сладолед с малко калории и мазнини.

►►►ВИЖ ТУК: Здравословно хранене дори, когато си заета!

ЗОДИЯ РИБИ

Завладяващи цветни плодови вкусове. Винаги се опитваш да погледнеш към обикновеното по нов начин. Ти си творческа личност и малко безгрижна по природа, затова десертът с повече цветове и вкусове е точно за теб.

Виж какъв сладолед обичат да похапват и останалите зодии!

Галерия: Какъв е твоят сладолед според зодията ти

Виж всички снимки

Къде се приготвят най-вкусните сладоледи в света?

Италия - Gelato В Италия сладоледът е с висока плътност и по- силен аромат. Позволява смесването на различни вкусове в една чаша, без това да навреди на някои от ароматите.

Галерия: Какви пътешествия те очакват според твоята зодия

Виж всички снимки

Япония - Mochi Това е лепкав ориз, направен на топка и пълнен с различни вкусове сладолед. Покрит е с тънко бяло брашно. Ще се наситиш на вкуса само от две хапки.

Аржентина - Helado Смята се, че това е най- вкусният сладолед в света. Много прилича на италианското gelato, но разликата е в обилното количество карамел, с който се приготвя.

Малайзия - Ае Kacang Тъй като там е много горещо, хората са изключително креативни и си правят воден лед, който е с много ярки цветове. Смесват алое, кондензирано мляко, царевица, палмови плодове и други с вода и после замразяват кубчетата.

Турция - Dondurma Традиционният сладолед на Турция се нарича Dondurma. Той има силна гъвкавост и меки вкусове, които привличат всеки турист. С лепкава текстура е и се размразява много лесно.

Германия - Spaghetti-EIS Трябва да бъдеш внимателна, когато се храниш в Германия и си поръчваш Spaghetti-EIS, което всъщност е сладолед. Направен е от ванилов сладолед и картофи на прах, залива се с конфитюр от ягоди и бял шоколад.