Какъв ще бъде в леглото?

Въпрос, на който може да си отговориш доста преди да се озовеш в спалнята му.

 
 

Въпрос, на който може да си отговориш доста преди да се озовеш в спалнята му.​

Не искаш да си губиш времето с мъж, който ще се окаже зле в леглото, нали? Разбираме те, затова съставихме списък от седем неща, които ще ти помогнат да определиш кой стои пред теб: секс гуру или новобранец.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му, виж в галерията долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►► Как да си поискаш секс?

Той говори не само за себе си

Ако отидете на среща и вече знаеш всичко за него: от това как се казва костенурката му до как е паднал, когато е бил на 5 и къде има белег от травмата... иам голяма вероятност той да се окаже толкова натрапчив и в леглото, колкото и в диалога. Като цяло обаче, обикновеният разговор е чудесен начин да разбереш как един мъж ще бъде и в секса. Тези, които обичат да говорят само за себе си, със сигурност и техните нужди в леглото ще бъдат поставени на първо място.

Потърсете някой, който ще слуша твоите истории с интерес, ще се смее на шегите ти и ще се интересува искрено от живота ти. Това дава надежда, че в леглото такъв мъж ще обърне повече внимание на твоето удоволствие, а не само на своето.

Не говори лошо за бившите си

Дори ако бившата му му е изневерила и това е довело до поява на тежка психическа травма за него, това не означава, че трябва да говори за такива неща на среща с теб. Мъж, който злослови по адрес на предишната си приятелка, вероятно ще направи същото и с теб някой ден.

Има постоянен интерес да учи нови неща

С ентусиазъм разказва как се е записал за курс, който ще му помогне да смени изцяло кариерното си развитие? От колко скоро се е научил да кара мотоциклет? Как си представя да ходите заедно на готварски или грънчарски курсове? Мъж, който обича да научава нови неща в живота, няма да откаже да научи нещо ново и за твоето удоволствие в леглото.

Има чувство за хумор

Вероятно този елемент трябваше да бъде на първо място, защото чувството за хумор е просто задължително! Без него не само няма да има добър секс, но и срещата няма да е от най-добрите. Търси този, който ще те разсмива.

Не ти налага мнението си

Важно е партньорът ти да уважава личното ти пространство, както и да не ти налага личното си мнение.

Избери някой, който се вслушва в желанията ти и, който се интересува какво искаш

Той ти прави комплименти, но не прекалява. Това е важно. Комплиментите са деликатен въпрос. Те трябва да помагат да се чувстваш секси, но в същото време той не отива твърде далеч и не е вулгарен. Избери този, чиито думи предизвикват лек руж по бузите. И толкова!

Знае как да говори за секс

И изобщо не става въпрос за това, че след думите „да обсъдим секса“ очите му светват и той започва да преразказва подвизите си или да рисува в цветове какво смята да направи с теб. Добрият любовник знае как да обсъжда темата за интимността толкова спокойно и приятелски, колкото всеки друг, и знае, че това също е "бизнес" разговор: все пак трябва да научите за взаимните харесвания и неприязън и да повдигнете важни въпроси - като граници и защита.