Какъв секс фетиш да пробваш според зодията ти

Камшиците и белезниците възбуждат ли те? Ако не, то звездите ти подсказват да пробваш някой друг нестандартен фетиш.

 
 

Иска ли ти се понякога да подправиш сексуалния живот с най-пикантните подправки – нестандартните фетиши, но да не знаеш как?

Ако не си сигурна точно какво ще ти се услади най-много в сексуално отношение, то не се стеснявай и чети нататък.

Козирог - завързване

Играта с въжетата ти позволява да разкриеш ролята, която те възбужда – на доминиращия над подчинения. Освен това, завързването трябва да се овладее (разбира се, то няма да е умение, което ще запишеш в CV-то си), а ти обожаваш да научаваш нови неща. Човекът, който слага въжетата изпитва удоволствие от контрола, който има шанса да притежава, докато другият харесва допира на въжето до кожата, ограничението на движението или идеята, че е „жертва“. Запомнете, че е важно да комуникирате през цялото време – определете СТОП дума, не стягайте въжетата до посиняване, никога не ограничавайте въздуха един на друг.

 Лъв – игра на власт

Тайно (много тайно), понякога желаеш ти да изиграеш ролята на жертвата по време на секс. Но при едно условие – да го направиш с някой, който знае какво точно желаеш. За да се научите взаимно, най-добре би било да сменяте ролите си – първо някой да е господар, а другият подчинен и обратното. Играйте ези-тура, за да определите кой какво ще играе тази за период от половин час. После се разменете. Усещаш ли вече как страстта се надига?

Останалите зодии и техните секс фетиши:

⇒ В галерията долу

Галерия: Причудливите секс фетиши на различните зодии

Виж всички снимки

4 правила на лошото момиче (в спалнята)

1. Не си „залепвай” ръката. Доста разпространена грешка, която интересно защо най-вече мъжете допускат. Те удрят и оставят ръката си сякаш „залепена” за дупето. По-добре не прави така. Ръката трябва да се движи по траекторията „удар – отскок”, все едно биеш с камшик.  

2. Не мълчи. „Мълчанието е злато”, но не и в този случай. Възбудата само може да се засили от мръсни разговори: доминантът може да похвали подчинения за търпеливостта или, напротив – да напомни на подчинения за какви прегрешения е наказван. Може в този момент да проведете и диалог, но по-добре доминантът да не изисква разгърнати отговори. Например: „Нали няма повече да правиш така? Сега разбра всичко, нали?” 

►►► Какво представлява японската БДСМ техника шибари

3. Следи реакцията. Следи внимателно как твоят подчинен реагира на ударите: дали му харесва, или не. Ако той (или тя) скимти или се киска, можеш леко да усилиш натиска. Ако се върти и потрепва, е нормално, макар че е по-добре подчиненият да е добре фиксиран, за да не пречи ударите да попадат там, където трябва. Главното е да си сигурна, че подчиненият помни стоп думата.  

4. Редувай „камшика” с „меденки”. Не е задължително да пляскаш през цялото време – дай малко време на подчинения си да си почине и да си вземе дъх. Направи пет удара, след това погали и помасажирай дупето, можеш дори да проникнеш с пръсти в него...