Какъв характер имаш според любимия ти цвят лак

Дори да имаш богата колекция от лакове за нокти, вероятно често посягаш към един определен цвят. Любимият ти нюанс всъщност говори много за това каква си по характер.

 
 

Няма как да не обожаваш лаковете за нокти. Колкото по-богата колекция имаш, толкова по-лесно е всеки ден да бъдеш различна с нов, оригинален маникюр.

 

Но забелязала ли си, че често предпочиташ определени цветове пред други? Нюансът-фаворит издава същността ти.

 

Галерия: 15 звезди с екстравагантен маникюр

Виж всички снимки

Какъв говори за характерът ти любимият ти лак за нокти:

Светлорозово

Този деликатен нюанс е изключително женствен, подобно на жената, която го носи. Ти си родена да се грижиш за останалите и изпитваш удовлетворение, когато го правиш.

Червено

Определено не си от тези, които си стоят тихичко в ъгъла! Червеният маникюр е секси, авантюристичен и дързък, точно като твоят отворен към света и приключенията характер.

Бяло

Ти си добре организирана личност, точно като любимия ти нюанс – чист и спретнат. Бялото не търпи възражения и отразява с точност отношението ти към живота (всичко трябва да се случва на твоето, защото ти знаеш най-добре как да се справиш с дадена ситуация).

Златно или сребърно

Ако се доверяваш на металическите цветове, обичаш да привличаш хората със своята харизма. Спираш се по-често на златното – харесва ти да си център на внимание. Сребърното пък издава, че си бунтовник по душа.

Безцветен или nude

Този тип маникюр е лесен за поддръжка, точно каквато си и ти (в добрия смисъл на думата). Освен това, си отива на всичко, не си личи толкова, когато се чупи и изглежда добре на всякакъв тип тен. Лакираните в nude или безцветен лак нокти показват, че не си роб на модните тенденции, а предпочиташ класическата визия.

Черно

Черното е популярно сред артистичните натури. Без значение дали си падаш по изкуството, модата или музиката, ти имаш нежна, творчески настроена душа. Поддържай ноктите си къси, за да изглежда черния цвят по-скоро изискан, отколкото плашещ.

Ярко розово

Ти си дръзка! Нямаш нищо против да привлечеш всички погледи върху себе, независимо дали е заради готиния, забележителен маникюр или заради забавната ти персона.

Лилаво

Лилавото винаги се е смятало за „царствен“ цвят. Щом го харесваш, значи го носиш гордо, точно както кралица би носила короната си. Гордееш се с уникалната си натура и никога не бягаш от предизвикателствата.

Сиво

Лакираните в сиво нокти могат да изглеждат невинни в очите на останалите, но всъщност говорят за твоята огнена персоналност. Ти първа опитваш новите тенденции и няма визия, от която да се страхуваш.

Синьо

Сините нюанси намекват за спокойствие и хармония, две състояния, които цениш много в живота си. Затова, по време на стресиращи ситуации, ти винаги говориш с гласа на разума.

Неоново

Енергията ти не познава граници! Винаги си пълна с нови идеи, независимо дали се отнася за работа, парти или организиране на поредната екскурзия.