Какъв е твоят талисман според датата ти на раждане

Ето какво казва нумерологията по въпроса.

 
 

Ето какво казва нумерологията по въпроса.​

Знаеш ли, че според датата на раждане човек може да разбере какъв е подходящият за него камък талисман, който е в състояние да привлече късмета и богатството на твоя страна и да те предпази от нещастие?

Хороскоп на тайните на различните зодии, виж в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на тайните на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Значението на числата по китайската нумерология

Ето как да откриеш точния талисман за твоето благоденствие:

За да разбереш какъв е твоят талисман, трябва да се обърнеш към нумерологията и да изчислиш числото на твоя жизнен път. Припомняме ти, че това се случва, когато събереш всички цифри на датата си на раждане. Например, родена с на 24.02.1995 г.: 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32. Продължаваш да събираш до просто число: 3 + 2 = 5. Твоето число е 5.

1

Камъните авантюрин и карнеол са подходящи за хора с житейски път 1. Първият камък дава енергия на своя притежател, насърчава просперитета му и помага да се улеснят негативните ситуации, а вторият е в състояние да предпазва от негативни влияния.

2

За родените с път на живота 2 са подходящи лунния камък и перлите. Първият е в състояние да разгърне творческите способности на човека, да го предпази от зли очи и да премахне гнева от себе си. А вторият помага да се справиш с трудностите и да привлечеш късмета към себе си.

via GIPHY

3

Тюркоазът и хризолитът са подходящи за хора с житейски път 3. Тюркоазът предпазва от провали и засилва смелостта. А хризолитът разкрива творческите способности на човека.

4

Нефритът и сапфирът са подходящи за "четворките". На нефрита се приписва способността да дава жизнена сила. А сапфирът помага на носителя си да различава фалшивото от истината и да привлича противоположния пол.

via GIPHY

5

За хора с път на живота 5 са ​​подходящи камъните - тигрово око и смарагд. Първият камък защитава собственика си от зли очи, финансови загуби, сериозни проблеми и развива интуициятаа, а вторият привлича късмет и развива мъдростта.

6

На "шестиците" им подхождат диамант и ахат. Ахатът привлича късмета и дълголетието, а диамантът е източник на вдъхновение.

via GIPHY

7

За хората с път на живота 7 са подходящи малахита и рубина. Малахитът увеличава духовната сила на своя собственик, дава усещане за хармония и служи като талисман срещу зли очи. Рубинът е в състояние да просветли мислите ти, да внесе мир и да добави смелост в действията и решенията ти.

8

За "осмиците" са подходящи гранат и оникс. Ониксът изяснява мислите, укрепва паметта и помага да се отървеш от нерешителността си, а гранатът прогонва тъгата, повишава нивата на издръжливост и възбужда сексуалното желание.

9

Кристал и топаз са подходящи за родените с път на живота 9. Кристалът помага за избягването на двусмислени ситуации и привлича любовта. А топазът предпазва от зли очи.