Какъв е символът на душата ти?

Разбери какъв е символът на душата ти, определящ се от месеца на раждане.

 
 

Разбери какъв е символът на душата ти, определящ се от месеца на раждане.

Знаеш ли какъв е символът на твоята душа? Отговорът със сигурност ще ти бъде интересен и той се крие в месеца на раждането ти.

Най взискателните зодиакални знаци, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най взискателните зодиакални знаци

Виж всички снимки

►►► Запознай се със своята зодиакална сестра

Януари – Дракон

Ако си родена през януари, то символът на твоята душа несъмнено е Драконът.

Вероятно имаш много последователи и добри приятели, които са вдъхновени от живота и мисленето ти. Притежаваш силен характер и си в състояние да устоиш на всяко препятствие. Препоръчително е да контролираш по-добре темперамента си и да не се поддаваш на емоциите. Запазването на спокойствие и баланс може да ти помогне да постигнеш целите си по-лесно и значително по-бързо. Не забравяй, че гневът никога не е добър за човека, който го изпитва, той само може да те унищожи.

Февруари – Феникс

Фениксът носи значението, че твоите неуспехи и поражения те правят по-силни и по-устойчиви. С времето ставаш по-концентрирана и мотивирана да постигнеш целите си. Упорита си, което всъщност е и основният източник на силата ти. Ти си силна не само физически, но и духовно.

Март Ин-Ян

Ти си човек, който постоянно търси баланс и хармония във всичко около себе си. Винаги обмисляш отрицателните и положителните страни на хората, с които си взаимодействаш. Но внимавай, някои хора могат да бъдат изключително токсични и може да бъде много разочароващо, че продължаваш да търсиш нещо добро в тях.

Април – Лъв

Родените през април са пълни със страст, изключително смели и самоуверени. Ако си родена през април - тогава трябва да поемеш контрола върху проблемите, с които се сблъскваш и винаги да останеш вярна на себе си. Винаги защитаваш и се грижиш за хората, които обичаш и правите всичко възможно да ги направиш щастливи.

Май – Вълк

Ако си родена през май, лидерската позиция е безспорно твоя! Истината е, че понякога предпочиташ да си сама и често нямаш нищо против да оставаш в сянка. Всичко зависи от обстоятелствата. Винаги си до онези, които обичаш, и тези, които заплашват вътрешния им мир, трябва първо да се справят с теб!

Юни – Риба

Ти си безгрижният дух на океана и всичко, което те вълнува в този живот е свободата. Не бягаш от отговорност, но не страдаш по всичко, което смяташ за загуба или непоносимо бреме. Добре знаеш какви са силните и слабите ти страни, за да вървиш през живота уверено и смело. Не пренебрегвай инстинктите си, защото това е една от най-ярките ти черти. Вслушай се в интуицията си, тя ще ти даде много нови решения.

Юли – Пожар

Всички, родени през юли, са с основна пътеводна светлина - страстта. Винаги се бориш за всичко, което смятше за важно за себе си и близките си. Независимо дали става въпрос за кариера, връзка или неща, които ти харесват, приемаш нещата много емоционално. Необходимо е обаче тази страст да се държи под контрол, за да не се превърне в мания.

Август – Кон

Подобно на всички коне, ти си свободен дух, който обича да бъде сред природата и да се втурва в нови приключения. Имаш изразен дух на приключенец, който трябва да се поддържа постоянно с нови преживявания. Не спирай винаги да вярваш в себе си и в своите възможности. Само тогава ще стигнеш далеч.

Септември – Цвете

Твоят символ е цвете. Всичко, което искаш, е да живееш в мир и спокойствие. За да бъдеш щастлива, трябва да почувстваш вътрешна хармония и единство със себе си. Ти внасяш красота в този свят и излъчваш топлина, която утешава тези, които живеят близо до теб.

Октомври – Звезда

via GIPHY

Ти си пътеводна звезда за много хора, които благодарение на твоите мъдри съвети успяват да намерят своя път. Твоите ценни насоки могат дори да спасят животи или да съживят желанието на човек да продължи напред. Не забравяй да се грижиш за себе си, да слушаш интуицията си и да развиваш любов към себе си, за да избегнеш големи разочарования.

Ноември – Дърво

Ти си голяма подкрепа и упора за много хора. Родените през ноември са надеждни и добросърдечни хора. Твоите съвети винаги са високо ценени. Способността ти да слушаш и да подкрепяш околните, когато имат най-голяма нужда е твоята сила.

Декември – Вода

Водата има свойството да тече непрестанно и мислите ти са като нейния поток. Те могат да бъдат спокойни и логични, както и бурни и непредсказуеми. Опитай се да ги подредиш и не се поддавай на моментни импулси.