Как ще ти изневери той според зодията му

Провери дали мъжът до теб е склонен към изневяра, спрямо хороскопа му.

 

Какъв тип кръшкач е той? Нека зодията му ти подскаже!

Изневярата е голяма работа за всички. Да те заварят в нечие легло или да откриеш, че той не работи точно по доклада си в офиса, а върху някоя колежка, може да ви раздели. Освен сексуалната изневяра има и други предателства на интимността, която съществува между теб и партньора ти. Например премълчаването и дребните лъжи. За това какво точно ще прелее капката, заради която той ще реши да потърси щастие при друга говори зодиакалният му знак.

 

Невероятно влюбчива натура, той се нуждае от високи нива на чувственост. Обикновено започва връзка с жена, за която вярва, че е способна да посрещне всичките му нужди. Въпреки че е доста отдаден, когато веднъж се посвети на някоя, неговата жажда за страст го кара да изневерява. Ако не получи интимността, която смята, че заслужава, той ще я потърси другаде – често при партньор, на когото вече има доверие (като бившата или приятелка, с която се чувства комфортно).

 

Превъзходен любовник – чувствен, внимателен и обичащ насладата. Обожава напоително дългите секс сесии. Но ако започне да се чувства несигурен във връзката си, Телецът е склонен към изневяра. За целта се обръща към жена, която го кара да се чувства сигурен, като приятели от противоположния пол.

Виж как изневеряват и мъжете от останалите зодии 

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

3 проверени начина да предпазиш връзката си от изневяра

Дръж приятеля си далеч от другите жени и тях далеч от него с няколко лесни трика.


1. Предпазването е най-доброто лекарство
Има превантивни мерки, които можеш да вземеш, за да предпазиш връзката си от изневяра. Просто не трябва да позволяваш отношенията ви да достигат до опасна територия, където или у теб, или у него се появява желание за кривване. Чувството, че те пренебрегват или това, че те отегчават, са двете главни причини хората да търсят утеха извън връзката си. Въпросът е как предпазваш отношенията си от невниманието и скуката?

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки


2. Възпламени флирт фактора си
Жизнено важно е за връзката ви никога да не забравяте флирт фактора помежду си. Най-скоростният начин искрите между вас да угаснат, е да спрете да флиртувате с sms-и, в Skype, както и лице в лице. Когато и двамата усещате нещата забавни и изкушаващи – както в ранния период на отношенията ви – във връзката ви цари по-щастлива атмосфера и много повече удоволствие.

3. Излъчвай мистерия
За да имаш успешна връзка, трябва да споделяш всичко на гаджето си? Да, бе, да! Има някои неща, за които определено трябва да си мълчиш, за да поддържаш мистерията помежду ви. На някои представители на другия пол изобщо няма да им направи впечатление, ако пръцкаш, оригваш се или се чешеш пред тях, но за повечето тези действия определено убиват страстта. Колкото и да сте си близки, по-добре не му се показвай с маска за лице, не скуби веждите или мустаците си и не бръсни краката си пред него. Той няма нужда да знае как ставаш толкова красива. Нормално е да очакваш да те обича с всичките ти недостатъци, но някои малки тайни по-добре запази за себе си.