Как се справят с кризата Гърците? Като правят повече секс!

Изглежда гърците са го „ударили“ на секс заради икономическата криза и несигурността.

© iStock

Сексуалната активност на гръцките мъже през второто четиримесечие на година е нараснала с 30% в сравнение със същи период на 2016 година, съобщи гръцкият сайт „Нюз ин“.

Числото е резултат от анкета на Андроложкия институт в Атина, който показва, че гърците са го „ударили“ на секс заради икономическата криза и несигурността. Проучването стига до заключението, че засилената сексуална активност е самозащитна реакция срещу тежките моменти в живота, които се случват на гърците и които те не могат да контролират.

5 пози без проникване, които ще те подлудят (снимки) >>>

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

Анкетата е направено под формата на телефонни интервюта с участието на 600 мъже на възраст от 25 до 64 години. Мъжете на възраст 35-54 години имали с 30% повече сексуални контакти, а при мъжете над 54 години е регистрирана 27% по-висока сексуална активност.

►►► Как се променя сексуалният ти живот след 30

По данни на института 10 пъти повече мъже са потърсили услугата за увеличаване на пениса им. Това са предимно млади и здрави мъже без физиологически проблеми.

В същото време изследването показва, че 1 млн. гърци имат проблеми с ерекцията, което придобива белези на епидемия. Според уролога и андролог Константинос Константинидис стотици хиляди са диабетици, с високо кръвно, психически разстройства и други проблеми, което води и до проблеми с ерекцията.

Източник: бгнес