Как се справяш със стреса според зодията

Как намират своя баланс различните зодии?

 
 

Усещаш стрес и изтощение? 

Има милион начини да съживиш своята вътрешна сила, но може да постигнеш това още по-бързо като се съсредоточиш върху нещата, които работят за твоята зодия.

РАК - водна медитация

Твоята силна интуиция улавя лошите вибрации на другите и точно това те изцежда и те прави уязвима. Начинът, по който раците могат да успокоят натоварената си психика е проста - само трябва да стигнеш до вода: море, река, басейн, СПА център. Плувай, разходи се наоколо, наблюдавай...от теб зависи! Представи си, че си русалка, която се връща към естественото си местоположение, изчиствайки се от цялата негативна енергия и напрежение, които си попила. Нека водата свърши работата си!

►►►Какво те стресира според зодията

КОЗИРОГ - преходи 

Ти си катерач по природа. Решителна и изискваща, ти трябва да изживяваш постоянен прогрес, за да се чувстваш комфортно. Животът не винаги ти предлага това, но можеш да възпроизведеш чувството, като се изкачиш на някоя планина. Физическото усещане при срещата с върха ще успокои нервите ти и новата гледна точка ще помогне на ума ти да се съсредоточи върху следващата неизбежна цел.

Виж как се справят със стреса и останалите зодии в галерията долу:

Галерия: Как различните зодии се справят със стреса

Виж всички снимки