Твоята зодия и какви мъже ти подхождат в секса

Виж коя е най-добрата секс комбинация по твоята зодия!

 
 

Всички знаят, че Скорпионите са най-страстната зодия, Раците – най-нежната, а за Рибите никой нищо не знае.

И всички решават, че те са студени като риби. Всичко това е несправедливо, тоест почти несправедливо. 

Само Cosmo знае какви са зодиите в леглото.

Зодия Овен

Жената Овен е ураган от страсти: сама организира любовни игри и прави всичко сама, на партньора му остава само да реагира достатъчно бодро. Не се препоръчва да реагира без ентусиазъм: жената Овен обожава секса и няма да пощади онези, които не се стараят достатъчно. Може и да не те удари, но ще разруши мъжката самооценка до основи.

Така че правилото е просто: ако не си уверен, не започвай.

Зодия Телец

Или пък ѝ предложи да си избере някое акробатично упражнение. И ще си тръгнеш с наведена глава, надалеч (не, съвсем не натам, където си си мечтал да се озовеш). Телците не обичат да усложняват.

Те обичат всичко да е просто и естествено. С чувство, с разум, с паузи. И не, това не е скучно. Дълго е. Жената Телец е техничен маратонец и очаква същото и от партньора си. И, между другото, Буда да те пази от това да се обърнеш към стената след петчасов секс и да захъркаш!

След секс трябва да поговорите, в противен случай жената Телец ще почувства, че нагло са я измамили и използвали. И ще си отмъсти, о, да.

Прочети целия секс хороскоп!

Галерия: Женските зодии и какви мъже им подхождат в...

Виж всички снимки

Защо мъжете влизат в криза на средната възраст, дори да не са на такива години и от какво всъщност се нуждаят те?

Решихме да разучим потребностите на мъжете на различна възраст и съставихме своя собствена пирамида на Маслоу.

С възрастта се променят и отношеията ни с близкия човек. Разговаряйки с необвързаните мъже, стигнахме до мнението, че всички те искат напълно различни неща. Само едно нещо остава непроменливо – всички мъже търсят любов.

Да започнем с  20-годишния мъж - какъв секс иска той?!

Когато хормонът тестостерон бълва едва ли не от ушите, младият човек се грижи за едно – утоляването на сексуалния апетит.

Двайсет години – това е период, през който клетвите за вярност до гроб се изпаряват много бързо. За младежите това е време на сътресения, разочарования и безбройни опити да разберат жените малко по-добре.

►►► ВИЖ повече по темата: "Какъв секс искат мъжете на 20, 35 и 45 години", тук!

Внезапният, отчаян, бърз секс на кухненската маса може да бъде страхотен, но най-добрият секс все още включва интимност с партньора.
За постигането на тази хармония, използвай тези пет елемента, които ще ви накарат да се чувствате по-близки един с друг!

Галерия: 5 секс пози, които ще ви сближат

Виж всички снимки

Запознайте се: риминг или анилингус е доста пикантна техника за орален (и не само) секс.

Е, наистина, трябва да отбележим, че тази техника далеч не се харесва на всички. Ако си известна със своята патологична гнусливост, то по-добре въобще не започвай тази секс игра. Защото риминга, за който тук става дума, е стимулация на ануса... с език.
В нея са съсредоточени множество нервни окончания, отговарящи за удоволствието. В същото време повечето от нас не се решават да правят анален секс, защото се страхуват от болката. Нежната алтернатива в този случай са ласките на „горещата точка” с език и устни.
Същите тези нежности могат да се превърнат в отлична прелюдия. Най-вече ако си готова да позволиш на любимия си, хм, да продължи малко по-нататък. Ще ти помогнат да се възбудиш и да отпуснеш необходимите мускули, което е много важно преди проникването.

►►► ВИЖ тук, как да започнеш тази секс игра и как да продължиш! 

Галерия: Подходящи секс пози според хороскопа ти

Виж всички снимки