Как се целуваш според зодията ти

Има шанс подредбата на звездите също да има пръст в цялата работа.

 
 

Начинът, по който се целуваш до голяма степен е повлиян от любимите ти романтични филми и от броя непохватни мъже, които си срещала през живота си.  

Но има шанс подредбата на звездите също да има пръст в цялата работа.

Лъв

Нека си признаем – няма друг знак, който толкова да обича драмата, колкото теб. Целуваш се така, както всички актьори в „Титаник“, „Ромео и Жулиета“ и „Мръсни танци“ наведнъж. А по средата на целувката, пръстите те засърбяват да щракнеш момента и веднага да го качиш във Фейсбук. Да се надяваме, че приятелят ти иска да бъде в светлините на прожекторите точно толкова, колкото и ти.

Козирог

Както при работните ти, така и при любовните ти взаимоотношения, ти искаш да свършиш всичко професионално, удовлетворявайки работодателя/любовника си. Здраво стъпила на земята, ти вдъхваш увереността и на партньора си, когато се целувате. Най-добрият възможен сценарий: целувката ти кара гаджето си да се чувства супер сигурно в твоите отношения спрямо него.

Виж тук и останалите зодии:

Галерия: Какво казва зодията ти за начина, по който...

Виж всички снимки

Кои са най-често срещаните грешки при целуването?

Имайки опит с не едно и две неопитни или просто кошмарни в целуването гаджета, събрахме няколко топ съвета за усъвършенстване на техниката. Дано намериш хитър начин да пратиш тази статия на когото трябва.

1. Не включвай веднага на пета скорост.

Това че се целувате не означава, че мацката иска да разкъса дрехите ти тук и сега. Успокой топката и имай търпение тя да пожелае да стигнете по-далеч.

►►► Виж тук още 16 техники за перфектната целувка!

2. Опитай се да контролираш количестото на слюнката.

Целувката в никакъв случай не бива да бъде суха, но не бива да се чувствам и така, сякаш река Дунав се излива в устата ми.

Галерия: Как водиш любовните си връзки според зодията ти

Виж всички снимки

3. Ако не си сигурен, че момичето обича грубите целувки, не пробвай.

Агресивните движения и хапането на устните не са за всеки, така че опипай почвата предпазливо, преди да я разочароваш с грубостта си.

4. Страстта е страхотно нещо.

Но ако чувстваш, че буквално задушаваш партньорката си с ентусиазъм и език, важно е да се отдръпнеш леко, за да й дадеш възможност да глътне малко въздух.