Как Ребъл Уилсън свали 20 килограма

Дали разходките и правилното хранене са точната формула?!

Дали разходките и правилното хранене са точната формула?!

Топ 10 на звездите, които не се понасят​, виж в галерията по-долу:

Дали разходките и правилното хранене са точната формула?!

Топ 10 на звездите, които не се понасят​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Топ 10 на звездите, които не се понасят

Виж всички снимки

►►► Нова двойка на хоризонта! Ребъл Уилсън пак има гадже

40-годишната бунтарка Уилсън обяви, че 2020 г. ще бъде време, в което ще обърне сериозно внимание на здравето си.

От януари актрисата си постави за цел да промени напълно начина си на живот и да се сбогува с 20 килограма от теглото си. По време на целия процес тя бе съвсем откровена с феновете си в социалните мрежи и сподели тайните си относно хранене и тренировки.

Всички забелязаха огромната промяна на актрисата и за да прекъснем гаданията как точно се е случило това - ето как една звезда с тегло над 100 килограма успя да отслабне толкова много само за периода от около 10 месеца.

Хранене

Припомняме, че промяната започна през миналия юни, когато Ребъл посещава австрийски център за детоксикация и изпитва „резултати, променящи живота“ само за две седмици. Тогава актрисата свали седем килограма.

Там Уилямс научава за метода на Майер (кръстен на австрийския лекар Франц Ксавиер Майер), който се изразява в подготовката и спазването на хранителен режим, който има за цел да подобри храносмилането чрез алкални храни, съобразено хранене и периодично гладуване.

Диетата се основава на намаляване на тестените издения, глутена и млечните продукти и разработването на определени хранителни навици, като например дъвчене на храна за по-дълъг период от време (всяка хапка трябва да се дъвче около 40 пъти).

Отличителният белег на метода на Майер е, че в него няма нищо революционно. Той не предлага драстично намаляване на калориите или избягване на много храни, а по-скоро няколко доста прости правила, включително избягване на приемане на безсмислени и излишни калории.

"Опитвам се да премахна захарта и нездравословната храна от диетата си, което ще бъде трудно след празниците, но ще го направя! Кой е с мен на път към положителната промяна тази година?" - написа звездата в първата со публикация по темата тази година.

Според Уилсън тя се е фокусирала върху консумацията на здравословни храни и фибри, като също смята за приоритетни и полезните алтернативи пред постоянните ограничения.

"Когато снощи посегнах към бонбоните, реших, че е по-добре да изпия бутилка вода. Не забравяйте, момичета, не е лошо да се поглезим, но трябва да е с мярка! Сега си позволявам да си хапна, каквото искам само веднъж-два пъти седично" - каза актрисата.

Спорт

Уилсън комбинира информирания избор на храна с енергични упражнения. Актрисата се занимава със спорт седем дни в седмицата и прави 10 хиляди крачки на ден.

Ребъл прави упражнения за бицепс и раменни преси, за да изгори възможно най-интензивно калории. Занятията във фитнеса звездата започва със силови упражнения, клякания и напади, и завършва с упражнения за преса.

По време на цялостната промяна Уилсън открива и нови свои интереси и хобита като сърф и планински туризъм. Тя записва резултатите си, за да може ясно да вижда разликите и да се придържа към плана, който трябва да спазва.

Уилсън споделя, че всеки месец си поставя нова цел: определен брой килограми, които да свали, например. Засега крайната цел на звездата е 75 килограма.

Успех, Ребъл!