Как преодоляваш разделите според зодиакалния си знак

Водолеят вече е забравил името на бившия си...

 
 

Водолеят вече е забравил името на бившия си... Да, знаем, че това е абсолютно клише, но е самата истина!

Почти всяка от нас е имала в живота си връзки, които не са били особено успешни и периодът на възстановяване е бил доста тежък. Но вместо да канализираш цялата си негативна емоция по негов адрес или да изгориш всички общи снимки, по-добре използвай зодиакалните си вибрации и продължи с минимална драма (по-полезно е за теб самата).

Как изглежда любовната мъка в снимки, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглежда любовната мъка в снимки

Виж всички снимки

►►► Официален наръчник за раздяла на Cosmo

Ето как да се справиш с раздялата според зодиакалния си знак:

Овен: Нещата се развиват по-бързо при теб, отколкото при останалите зодии. Но да не забравяме, че характерното за твоя зодиакален знак е, че последната дума винаги е твоя. Затова, кажи си я и пусни бившия си да си тръгне... завинаги...

via GIPHY

Телец: Ти мразиш промените, така че преодоляването на бившия ти ще отнеме известно време. Ще спреш да мислиш за него, когато откриеш някое ново влечение или поне някой интересен, който да флиртува с теб в Tinder. Това е доста добър вариант да си отвлечеш вниманието, като го насочиш към новия обект на желания.

via GIPHY

Близнаци: Приятелите ти може да имат нужда от временна почивка след разпада на връзката ти... Всички са наясно, че детайлно ще обсъждате всичко около и за връзката ви в груповия чат седмици наред – но това е единственият начин да преминеш по-лесно и бързо през това. И те го знаят. И въпреки това ще бъдат до теб, защото те обичат!

via GIPHY

Рак: Ракът е класически представител на водния знак и като такъв той строго поддържа емоциите си, движещи се като приливите и отливите на океана. Затова бъди себе си! Всички зодии знаят, че това означава да излизаш всяка вечер с приятели на по коктейл и караоке (след като прекараш няколко дни в непрекъснат рев в леглото). Все пак твоето дълбоко наранено сърце трябва да продължи напред.

via GIPHY

Лъв: Шопинг терапията е твоят най-добър приятел. Да, позволено ти е да си напазаруваш повече по повод случая, отколкото по принцип, така че остави си все пак някакви спестявания. Но преди да си определиш нов бюджет, купи си нещо скъпо и лъскаво, което да излекува сърцето ти. Заслужаваш подарък от най-големия си обожател – самата себе си.

via GIPHY

Дева: Единственият начин да преодолееш всичко това и да възстановиш разбитото си сърце е допълнителнaта грижа за себе си. Подари си маникюр, педикюр, прическа, масаж, йога занимания, каквото си пожелаеш, за да си направиш пълна детоксикация на чувствата. Точно така! Всичко е в името на промяната и е позволено!

via GIPHY

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете, виж в галерията по-долу:

Галерия: Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Виж всички снимки

►►► 7-те гадни фази на раздялата с гаджето

Везни: Имаш огромна нужда от истински разговор. Никога не си даваш време да се почувстваш разбита, защото нещата при теб се случват изключително бързо. Вероятно вече имаш следващ кандидат. Просто се увери, че си готова да се отдадеш на връзка с нова половинка.

via GIPHY

Скорпион: Тъй като си толкова интензивна в емоциите си, терапията с говорене ще ти помогне да разбереш къде са се объркали нещата във връзката ви (не че вече те интересува много, но все пак те тормози) и ще ти даде някаква представа как да продължиш напред. Скоро ще започнеш да срещаш по-нови и по-добри версии на бившия си – ще намираш всичко, което си харесвала в него у всеки следващ кандидат и нищо от негативните му черти вече няма да се изправя на пътя ти.

via GIPHY

Стрелец: Е, не се спираш много на миналото… което прави живота ти доста по-лесен. Ще продължиш напред и никога повече няма да погледнеш назад. Опитай да проследиш личностното си израстване, като експериментираш с нови неща (хоби, занимания от различен харакет, може би сега е моментът да опиташ да рисуваш или пишеш). Пътуванията и срещите с нови и интересни хора също би ти помогнало много, но имайки предвид ситуацията, по-добре използвай времето за нови онлайн запознанства и планове за бъдещите ти пътувания, когато всичко отмине.

via GIPHY

Козирог: След раздялата имаш нужда от почивка и най-вече да се фокусираш върху себе си. Mного е важно да отвлечеш вниманието си от разбитото си сърце – опитай да вложиш цялата си енергия в кариерата си. Когато получиш повишение, можеш да благодариш на бившия си (образно казано, разбира се!)

via GIPHY

Водолей: Когато връзката приключи, всичко е в твоя полза, защото ти ще изтриеш номера на бившия си, ще го премахнеш и от социалните си канали и от живота си изобщо. Никога няма да си позволиш да помислиш за него отново. Всъщност ако го видиш пак ще се държиш така, сякаш дори не го познаваш.

via GIPHY

Риби: Когато се съмняваш ставаш мистична. И често започваш да търсиш помощ от карти таро, астрология, звезди, планети и т.н., за да придобиеш яснота за миналото и бъдещето. Знанието, че отново ще намериш любовта, ще ти даде увереност да продължиш напред с нова и по-истинска любов.

via GIPHY