Как Клои Кардашиян ще кръсти новородения си син

„Още от декември този тъмен облак е надвиснал над мен... Сега, когато синът ми е тук, мога да продължа напред и да се наслаждавам“, каза Клои Кардашиян.

© @khloekardashian

В началото на август в семейството на Кардашиян-Дженър се случи неочаквано попълване. Клои Кардашиян и бившият й приятел Тристан Томпсън се сдобиха със син с помощта на сурогатна майка. Дълго време звездата криеше бебето и не коментираше радостното събитие. Тя явно искаше да запознае феновете с новия член на семейството им в епизода на семейното риали шоу. В скорошен епизод за първи път видяхме новородено бебе.

Клои: За мен е дар и чест да бъда майка за втори път

Вижте повече

Клои: За мен е дар и чест да бъда майка за втори път

Клои Кардашиян проговори за първи път за новородения си син.

© @khloekardashian

Също така в новия епизод Клои направи малък намек за това как все пак са решили да кръстят сина си. Името му ще започва с буквата Т (като дъщеря й Тру). Едно от предположенията беше за името Травис (в чест на Травис Скот, гаджето на Кайли Дженър).

Между другото, въпреки раждането на детето, Клои не мисли да се сближава с Тристан. Звездите се разделиха през 2019 г. заради безкрайните изневери на баскетболиста. Освен новородения си син, двойката има и дъщеря Тру.

Клои споделя първите чувства след раждането на сина си. Тя оставя „травмата“ на Тристан Томпсън зад себе си. „Още от декември този тъмен облак е надвиснал над мен... Сега, когато синът ми е тук, мога да продължа напред и да се наслаждавам“, каза Клои Кардашиян на премиерата на сезон 2 на „Семейство Кардашиан“ в четвъртък.