Как Ким Кардашиян реагира на новата връзка на Пийт с Емили

Тази седмица, след слуховете, че Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън имат афера, двойката беше снимана да се гушкат.


от

© Getty Images

Връзката на Пит с Емили започна само четири месеца след шумната му раздяла с Ким Кардашиян. HollywoodLife пусна ексклузивен поглед върху реакцията на звездата към новия роман на бившия й.

"Ким познава Емили от известно време и одобрява връзката им", каза източникът на Ким. „Тя смята, че е сладко и е наистина щастлива, че той е намерил някого, който е на същата вълна като него. Живеят в един град, близки са на възраст и са работили по няколко проекта заедно. Тя, подобно на него, е дълбоко потопена в живота на Ню Йорк. Те познават едни и същи хора и се движат в едни и същи кръгове, така че Ким чувства, че си пасват добре."

Пийт Дейвидсън: Ким ми помогна да разбера, че съм семеен тип

Вижте повече

Пийт Дейвидсън: Ким ми помогна да разбера, че съм семеен тип

Гаджето на Ким Кардашиян е готов да стане баща: „Разбрах, че съм семеен тип“.

Вътрешният човек продължава: „Ким смята, че Емили е прекрасна жена и добра майка. Възхищава се колко е трудолюбива. Ким наистина цени всяка жена, която може да балансира майчинството с кариерата, защото знае колко е трудно."

Източникът също потвърди, че Ким не е честитила рождения ден на Пийт на 16 ноември. „Тя винаги ще има само любов към него и му желае най-доброто, но те вече не са заедно. Разбира се, тя се надява той да има най-щастливия рожден ден в живота си“, споделя източникът.

Ким с Пийт.

© Социални медии

Близки до Ким разкриха също, че бившите са „поддържали контакт известно време след раздялата, но това постепенно изчезнало“. А също и, че „няма драма между Ким и Пийт. Това просто улеснява продължаването напред. Ким винаги се опитва да бъде уважителна, така че сега, когато Пийт се среща с Емили, тя определено няма да му се обади за рождения му ден, тя познава границите и е супер готина с Емили, защото мисли, че е страхотна", обясни източникът.

40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

Вижте повече

40 неизвестни факта за Ким Кардашиян

Дори и да гледаш шоуто Keeping Up With the Kardashians, едва ли знаеш всичко за нея. Запознай се отблизо със звездата – тя лично споделя малкоизвестни...