Как изглежда днес страстта на Саманта Джоунс

Любопитна ли си да видиш как изглежда онзи хубавец от „Сексът и градът“, който спечели сърцето на Саманта? Издаваме – той продължава да е секси.

Любопитна ли си да видиш как изглежда онзи хубавец от „Сексът и градът“, който спечели сърцето на Саманта? Издаваме – той продължава да е секси.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега: виж за какво говорим в галерията долу

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►►100 незабравими цитата от "Сексът и градът"

Догодина Джейсън Люис ще навърши 50, но все още го помним като младия приятел на Саманта Джоунс от любимия ни сериал „Сексът и градът“. Манекенът и актьор рядко се появява на екран и почти не дава интервюта – още повече, че няма поводи за подобни разговори. След участието си в култовия сериал той участва в няколко други ситкома, но големи роли така и не получи.

Преди няколко дни обаче той беше гост в сутрешното шоу на австралийския канал Seven. Тъмна къса коса, и мустаци – от образа на начинаещия актьор не е останала и следа.

С водещия Люис си припомниха знаковите моменти от сериала, като например рекламата на водка, която измисли Саманта и заради която героят му трябваше да се разголи напълно. На въпроса „Защо „Сексът и градът“ все още е толкова известен?“ актьорът отговори с присъщото си чувство за хумор:

„Е, как защо. Според мен, защото името на филма започва с думата „секс“!“