Как да заобичаш секса с презерватив

Как да заобичаш секса с презерватив? Лесно е. Следвайте тези 6 стъпки.

 
 

Открай време презервативите са си спечелили лоша репутация. Съвсем неоправдано! Виж какво смятат специалистите по въпроса.

Специалистите опровергават твърденията, че сексът не е същият, когато се използва презерватив.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► 7 секс умения с уста, които ще го подлудят

Познати са ни всички негативни неща, изброявани по адрес на презервативите: намаляват чувствеността, неприятни са на допир, мирисът им е по-скоро отблъскващ... и още куп други негативни неща... Но като се има предвид, че лечението на инфекция или появата на нежелана бременност е още по-неприятно, можем да поспорим, че липсата на чувственост е най-големият проблем. Как да спрете да възприемате презервативите като пречка? Ето ги и отговорите.

     1. Не забравяйте, че това е много важно!

Презервативите са единственото сигурно предпазно средство срещу инфекции: хапчета, пръстени, инжекции... не помагат. Лечението е дълго и скъпо (а папилома вирусът може дa доведе и до много сериозни състояния), така че ако той откаже да си сложи презерватив, е, няма да има секс.

     2. Превърнете го в част от сексуалния ви живот (дори в неизменна част)

Презервативът не трябва да бъде пречка за сексуалния ви живот. Най-важното е да изберете правилния модел и размер. Може да бъде неприятно, само ако не е подбран правилно по вид или размер. Прекалено големият или малък презерватив може да убие цялото удоволствие, а правилният – само може да го засили.

     3. Практика

Това се отнася повече за мъжете, въпреки че, ако ти поставиш презерватива на пениса му, също ще се получи доста секси.

Как изглеждат жените по време на оргазъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждат жените по време на оргазъм

Виж всички снимки

►►► 9 изненадващи факта за оргазма, които не знаеш

     4. Избери правилния момент

Презервативът трябва да се поставя на напълно сух пенис. Важно е! Така че, след като приключите с прелюдията – време е за слагане. Ако и двамата сте достатъчно възбудени, тези няколко секунди няма да повлияят на настроението ви.

     5. Дръжте ги наблизо

Остави презервативите близо до леглото или на друго място, където да е „на една ръка разстояние“. Ходенето до банята или кухнята може да развали върховия момент.

     6. Говорете си

Ако в секундите на поставянето не сте ангажирани с нищо, не е нужно да се хващате за телефона. И двамата трябва да сте готови да продължите. Говорете си. Кажете си някакви мили неща – каквото се сетите, всичко ще бъде от полза!