Как да се облечеш за годежните си снимки

Съвет: Стой далеч от тенденциите за годината!

 
 

Съвет: Стой далеч от тенденциите за годината!​

Така наречените "годежни снимки" или годежна фотосесия са чудесен начин да отбележите началото на новото ви съвместно пътуване, както и да запечатате всички топли и романтични чувства и емоции, които изпитвате в този момент.

Годежен пръстен според хороскопа ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: Годежен пръстен според хороскопа ти

Виж всички снимки

►►► Нещата, които сватбеният фотограф премълчава

Освен спомена, много двойки си правят годежна фотосесия с фотографа, който смятат да ангажират за сватбата и сватбената фотосесия (един вид репетиция). Дори и да не е така – с годежната фотосесия ще имаш снимки завинаги, така че изборът на подходящо облекло е много, много важен!

За да се насладиш напълно на момента и да имаш колкото се може по-малко тревоги – ти предлагаме няколко съвета, които ще ти бъдат полезни да решиш с какво да бъдеш облечена.

Е, истината е, че сега не е много подходящ момент за фотосесия (и каквото и да е друго), с оглед ситуацията с пандемията на коронавирус в страната и света, но пък все още времето е хубаво и ако тази фотосесия ще бъде нещото, което ще ви подари невероятен спомен – защо да не си направите няколко снимки сред природата, спазвайки дистанция с фотографа…

Изрази личностния си стил, но не забравяй, че е много важно да ти бъде удобно

Избери нещо, което изразява теб самата. Може би не е много подходящ момент да експериментираш с визията си, защото снимките не са обикновени, а увековечаващи специален момент от живота ти (и няма да е приятно ако 30 години по-късно те е срам да ги погледнеш).

Не се страхувай да носиш ярки цветове и/или десени

Ако искаш да подгрееш с булчинската тема – можеш спокойно да заложиш на бялото, но няма да сгрешиш ако добавиш някой по-ярък нюанс. Най-добре е да се консултираш с фотографа, защото има определени цветове, които стоят добре пред камера и такива, които не съвсем.

Помислете за местоположението и сезона

Времето на годината и мястото на заснемане на снимките определено ще повлияят на решението ти за облекло. В края на краищата може да не искаш да носиш къса рокля при по-ниски температури. Но пък можеш да заложиш на сладък пуловер и дънки.

Допълвайте се, но не се сливайте!

Добре е с партньора ти да носите цветове, които си подхождат, но не и да бъдат еднакви. Комбинирайте топли и студени нюанси, ярки и пастелни цветове и т.н.

Облечи се многопластово (за да можеш да променяш визията си бързо и лесно)

Добави към стайлинга си яке, пуловер, жилетка, палто… така ще можеш да сваляш и обличаш нови и различни неща, което ще създаде впечатление за разнообразна визия и на 100-е снимки няма да изглеждаш абсолютно еднакво.

Заложи на аксесоарите. Но не прекалявай!

Сигурни сме, че искаш да добавиш страхотните си нови обувки, чанта, бижута… но внимавай да не стане прекалено натрупано. Колкото по-изчистено и семпло, толкова по-стилно, красиво и чисто. А и все пак главният герой е на безименния пръст на лявата ти ръка и не бива да бъде засенчван от други неща.