Как да се гримираш, ако си блондинка

Палитрата, която няма никога да излезе от актуалност за блондинките е палитрата от естествени нюанси.

 
 

Красавици с руси коси - вижте как да се гримирате, ако искате винаги да изглеждате на висота!

Прасковеното е ново черно

Красавицата която обожават всички бюти брандове, е една от блондинките към която гледаме с възхищение. Даутцен Крус е прекрасна, неустоима и неотразима, и тя ни вдъхновява всеки път когато имаме нужда от нови идеи и тенденции. Този път, тя е докзателство че прасковеният цвят е новото черно! Според някои гримьори този цвят не стои добре на блондинките, но ние сме убедени че прасковеното червило е идеален избор за всички красавици с руси коси.

Мечти в розово

Може би зарад куклата Барби но розовото е цвят който естествено свързваме с блондинките. Розовият цвят е изключително актуален цвят за тях. С други думи казано – всичко е в розово за блондинките – червилата, ружовете, сенките. Нюансите са безборй, като преминават от бебешко розово, през цикламено до лилавеещо. И не само гримовете са оцветени в розово, но и дрехите им, като ги превърщат в истински принцеси от приказките.

Естествената визия винаги е на почит

Палитрата, която няма никога да излезе от актуалност за блондинките е палитрата от естествени нюанси. Тези нюанси са особено подходящи за русокосите красавици, които не обичат да акцентират върху грима си. Изборът на нюанси е голям – от бежово, кафяво или златисто. Всички тези нюанси придават още по-нежно изражение на блондинките.