Грижа за миглите: постигни зашеметяващ поглед

Основният елемент на погледа ти, който оставя хората без думи, са миглите. Подготвили сме ти няколко съвета за грижа, с които ще постигнеш зашеметяващ поглед.

 
 

Основният елемент на погледа ти, който оставя хората без думи, са миглите. Подготвили сме ти няколко съвета за грижа, с които ще постигнеш зашеметяващ поглед.

Несъмнено гримът играе важна роля за постигането на невероятен поглед, но ако основата не е добра, няма как да достигнеш до някакъв ефект. Именно поради тази причина е важно да знаеш как да се грижиш добре за миглите си.

Звездите с изкуствени мигли в галерията долу:

Галерия: Звездите обичат изкуствени мигли

Виж всички снимки

via GIPHY

1. Разресвай миглите си всеки ден: ако все още нямаш този навик, трябва да го придобиеш веднага. С помощта на този трик, миглите започват да растат в естествена форма и постепенно се сгъстяват. Можеш да използваш специално гребенче за мигли. То се продава в почти всички дрогерии.

2. Хидратирай миглите си: миглите, също като лицето, се нуждаят от хидратация. Хидратацията на миглите спомага за тяхното укрепване и за техния растеж. За целта има специални гелове.

3. Използвай спирала за обем: избери спирала, на чиято опаковка пише, че чрез нея се постига екстра обем. Това е перфектният завършек, с който ще постигнеш така желания зашеметяващ поглед.

4. Не забравяй да почистиш добре грима си, преди лягане: красивите мигли изискват чиста кожа. Увери се, че не е останала и следа от грим по лицето ти.

Ако следваш тези прости съвети, ще постигнеш мечтания поглед, а миглите ти ще бъдат по-здрави и по-обемни.