Как да разкриеш изневярата (10 истински истории)

Понякога е много трудно да разпознаеш изневярата, а още по-сложно е да повярваш, че са те предали.

 
 

Понякога е много трудно да разпознаеш изневярата, а още по-сложно е да повярваш, че са те предали. 

Ето 10 признака за изневяра, по които другите са се ориентирали.

  1. „Получих покана за сватба от годеницата му”

„През цялото време, в което излизахме, знаех, че са приятели. И в крайна сметка стана ясно, че те ходят вече четири години, а аз съм резервен вариант за всеки случай”.

  1. „Той говореше половин час по телефона в колата”

„Не ми изневериха на мен, а на майка ми. Веднъж разбрах, че нощните разговори на баща ми в колата въобще не са свързани с общ бизнес с тази жена. Бракът им се разпадна, мама беше много щастлива”.

Галерия: Кой е най-неверният знак от зодиака

Виж всички снимки

  1. „Лъжа и наглост”

„Излизахме доста години и отдавна започнах да я подозирам в изневяра. Дълго време преди да ме изостави, тя спря да се снима заедно с мен. Исках да я помоля за това, защото се канех да ѝ предложа брак и много щеше да подхожда една хубава обща снимка. Тя ми отговори, че не е добра идея, защото „ами ако изведнъж се разделим”. Това беше първата лампичка, макар че всичко сякаш беше наред.

Когато ме изостави, разказа на всички наши общи познати, че сме излизали само една година (а не шест) и че имаме малко общи снимки, защото аз съм обсебен от нея. И не ѝ пречеше, че повечето от тези хора са ни виждали заедно много години наред и преди без проблем сме се снимали двамата.

Освен това тя реши да контролира личния ми живот, настоявайки да ѝ покажа новото си момиче. Невероятно!”

  1. „Обвиняваха ме в изневяра”

„Всички мой връзки, които свършваха с неговата изневяра, имаха нещо общо – обвиняваха мен в изневяра! Всеки път. Най-смешното е, че аз никога не съм мамила с друг. Например един ми каза, че планирам да му изневеря с актьор от телевизионно реалити. А аз дори не знаех името му! И след това този човек ми изневери със своята „просто приятелка, не се притеснявай”. Цели пет години си спомням за този безобразен случай”.

►►►ВИЖ ТУК: 15 знака, че не си единствена за него!

  1. „Лъже къде е”

„В тази категория резултатът ми е 5:1. Шест пъти са ме лъгали за това къде и с кого са. Пет пъти беше изневяра, а шестият ми купуваха подарък за Свети Валентин. Но последното може да се сметне за статистическа грешка”.

  1. „Дълги лъжливи истории”

„Когато измамниците ми разказваха дълги подробни истории за това къде са били, съвсем скоро започваха да се оплитат в лъжите си. Ужасно!”

  1. „Не си запазваше телефонни номера”

„Един от партньорите ми не си запазваше телефонни номера в указателя, оправдавайки се, че много го мързи. След като звъннах на неизвестните номера, установих, че има много жени в запас”.

  1. „Той искаше да се посвещавам на връзката ни, а самият той странеше”

„Това беше много странна история. Той ме обвини, че не се посвещавам достатъчно на връзката ни, а когато се опитах да съм по-близка с него, той се дръпна. Веднъж направо го попитах дали не ми изневерява, а той получи паническа атака и трябваше да отидем в болница.

След това стана ясно, че е разказал много глупости на семейството си за мен. Те са ме смятали за вещица и са чакали кога ще ме зареже заради друга, помагайки му да се среща с нея. Те не са знаели, че плащам голяма част от сметките. Когато се разделихме, той ми каза, че не съм го обичала достатъчно”.

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

  1. „Пази си телефона”

„Веднъж ми даде да се поровя в паметта на смартфона му, защото редовно проверяваше моя, а в него нямаше нищо. С повишено внимание изучавах съдържанието му и намерих съобщения неясно от кого. Звъннах на номера, въпреки че той се опита да си вземе телефона, и чух гласа на бившата му шефка. Всичко ми се изясни”.

  1. „Изведнъж започна да ме иска по-силно”

„С нов партньор често се чувстваш по-секси и по-страстен. Затова веднъж, когато приятелят ми изненадващо прояви интерес към мен, се оказа, че тъкмо се връща от любовницата си и е бил превъзбуден”.