Как да привлечеш парите към себе си

Използвай тези свежи тактики, които препоръчват специалистите по Фън шуй, за да потекат парите като река към теб.

 
 

Използвай тези свежи тактики, които препоръчват специалистите по Фън шуй, за да потекат парите като река към теб

Ако не друго, поне ще освежиш интериора в жилището си.

Най взискателните зодиакални знаци, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най взискателните зодиакални знаци

Виж всички снимки

►►► Меркантилна ли си според зодията

Заеми се да преустроиш помещенията, които се намират в югоизточната част от апартамента, защото тя отговаря за материалното благополучие. Не претрупвай този сектор с шкафове, полици с книги, бюфети и столове, защото те пречат на финансовия поток да се влее в къщата ти.

Заложи на зеления и лилавия цвят за тази зона - те привличат парите и носят късмет и целеустременост. Боядисай стените или избери мебели в тези нюанси.

Сложи в дома си аквариум със златни рибки – като знаеш, те изпълняват желания! Съдовете пълни с вода и живи растения подпомагат финансовото благополучие. Само че за целта не трябва да допускаш аквариумът да се превърне в блато, иначе няма да ти донесе финансов късмет.

via GIPHY

Украси югоизточната част от апартамента с живи водолюбиви растения – папрати или бамбук, който живее с години, потопен в съд с вода. Можеш да поставиш и изкуствен водопад или фонтанче с амурчета или гълъби. Смята се, че повелителката на парите е Венера, но понеже тя отговаря и за любовта, по този начин ще се погрижиш и за емоционалната страна на живота си.