Как да постигнеш успех при онлайн запознанствата

Намирането на партньор чрез сайтове за запознанства не е толкова лесна задача. Рисковете са големи, а крайният резултат невинаги е положителен. Ето и ключовите елементи, на които трябва да обърнеш внимание:

 
 

Намирането на партньор чрез сайтове за запознанства не е толкова лесна задача. Рисковете са големи, а крайният резултат невинаги е положителен. Ето и ключовите елементи, на които трябва да обърнеш внимание:

►►► Как да разкодираш една връзка чрез селфита

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му: разбери от галерията долу

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

1: Кой сайт да избереш?

Сайтовете за запознанства са безброй и основната дилема, пред която ще се изправиш, е кой от тях да избереш. Нашият съвет е винаги да четеш отзивите на други потребители преди да си направиш регистрация.

2: Профилна снимка

Сигурни сме, че знаеш колко важно е първото впечатление. Вероятно ще попаднеш на доста снимки на мъже, които са застанали до скъп автомобил или позират на фона на някоя уж екзотична дестинация. Дори и тези снимки да са истински, помисли какво говорят те за собственика на профила. Основната снимка трябва да отразява истинската същност на човека отсреща: дали той е харизматичен и усмихнат, или пък сериозен. Обикновено една портретна снимка в кабинет може да каже много повече за човека, отколкото кадър на фона на „Бентли“.

3: Профил

Обикновено на профила на потребителя може да откриеш кратка информация за самия човек. Хората често нямат фантазия в това отношение, но не бива да подценяваш текста, написан в това поле.

4: Процес на подбор

via GIPHY

Това е най-важният етап. Помисли какво търсиш и какъв мъж би те заинтригувал, за да стесниш кръга от кандидати. Не търси принца на бял кон, а избери човек, с който би ти било интересно да излезеш на среща.

5: Общуване

Ако общуването бързо се превърне в размяна на едносрични реплики, то определено не си пасвате.

Ако получаваш неприлични съобщения и снимки, незабавно изпрати тези потребители в списъка с блокирани.

6: Среща

Не подценявай силата на сайтовете за запознанства. По статистика само в САЩ една трета от двойките са се запознали онлайн. Положи малко усилия и нещата ще потръгнат. Ако си харесаш даден човек, не губи време и го покани на среща.