Как да отслабнеш бързо (и вкусно)

Най-важното нещо, което трябва да направиш, щом решиш, че е време да отслабнеш е едно – стартирай веднага, а не отлагай.

 
 

Когато решиш, че е време за промяна, най-трудното предстои. Кое е то ли? Да дадеш старт на трансформацията. И то веднага.

Лошото е, че можеш да прекараш часове, дори дни в планиране на промяната, но така и да не я започнеш. Защо се получава така?

Понякога си обречена на провал, дори да не го осъзнаваш. Целите ти са толкова нереалистичните, че никой, дори и ти, не би могъл да ги изпълни. Не бива да действаш на принципа „всичко или нищо“. Бавното начало обикновено е най-успешно.

Най-важното е просто да започнеш!

Когато променяш диетата си, това не означава да се откажеш безапелационно от любимите си храни. Защо просто не ограничиш количеството на ястията? Помисли си – колко наистина ядеш. Но бъди честна в отговора, защото ситуацията е двустранна. Възможно е както да прекаляваш с хапването, така и да не си дояждаш.

Замени голямата си чиния за вечеря с по-малка, като пак си хапваш това, което ти се прииска. Това е чудесен начин да намериш порциите си, без да се отказваш от вкусните изкушения. Накратко, ти не спираш да им се наслаждаваш, но го правиш по много по-здравословен начин.

Друг вариант е да замениш закуската или вечерята си с шоколадовия коктейл Via Energy Sport Cocktail. Той напълно може да замести едно от храненията ти за деня и при това съдържа микроелементи, колкото в едно нормално ядене. Той поддържа енергията ти и те кара да се чувстваш сита и тонизирана.

Бъди сигурна, че през останалото време на деня хапваш малки порции, но на често. Това ще ти попречи да огладнееш като вълк в края на деня, натъпквайки се с каквото ти попадне пред очите. Да не говорим, че човек прави по-добър избор за нещото, което му се хапва, когато е сравнително сит.

Когато започнеш тренировъчен план, прецени дали имаш време да го изпълняваш. Ако нямаш, вероятно няма да се придържаш към тренировките и ще обезсмислиш цялото начинание. Започни с разходки всеки ден, но засичай времето и разстоянието, за да следиш напредъка си всяка изминала седмица. Можеш също да тренираш в домашни условия или да се запишеш в местния фитнес, където ще срещнеш окуражаващи съмишленици.

Пиенето на коктейла Via Energy точно след тренировка ще ти помогне да свалиш килограмите по-бързо, да възстановиш енергията си и да се чувстваш по-добре. Съдържащият се в напитката коктейл от 24 витамина те дарява със здраве, красота, отслабване и дълголетие.

Само запомни, че не трябва да си казваш „всичко или нищо“. Стани и започни промяната от днес. Приятно отслабване!