Как да определиш цвета на аурата си

Звучи доста сложно и на пръв погледа да се справиш сама - невъзможно, но можеш да научиш цвета на аурата си и вкъщи, докато си почиваш на дивана.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

За съжаление все още нямаме такива екстрасензорни способности, за да разберем какъв е цветът на аурата ни, просто седейки сами в тишината вкъщи, или на половинката ни, но можем да кажем с увереност, че когато срещнеш нов човек в живота си, поне веднъж си имала усещането, че си пасвате и ще се сприятелите или по-добре да седнеш по-далеч, защото няма да успеете да намерите общ език.

Аурата в някои отношения е подобна на това усещане, но разликата е, че тя може да се види.

Аурата е енергийно поле, което обгражда всяко от нашите тела. Тази енергия се влияе от чувствата и настроенията ни, така че тя е постоянно променяща се същност.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Но това не е всичко, защото аурите могат да бъдат с голямо разнообразие от цветове: от червено и оранжево до всички цветове на дъгата (отнася се за хора с внезапни промени в настроението). Аурата е обвързана и със знаците на зодиака (не се изненадвай, защото, както в астрологията, цветовете на аурата могат да бъдат съвместими или несъвместими), с изключение на това, че те отразяват повече случващото се в определена глава от твоя живот. Цветовете се променят в зависимост от това какво всъщност чувстваш и, което е по-важно, преживяваш.

Ето я и най-интересната част: как да разбереш цвета на аурата си?

Отговорът е много прост: трябва да намериш някой, който може да я снима. Досега това е най-надеждният установен начин, който учените са успели да намерят. Както вече стана ясно, аурата ти се променя в зависимост от околната среда и вътрешното ти състояние, така че една моментна снимка, направена от човека до теб, може да те улови в определен момент и да покаже "цвета", както и да разкаже цялата история на моментното ти състояние.

Тест: какъв цвят е твоята аура

Вижте повече

Тест: какъв цвят е твоята аура

Чудила ли си се как да определиш цвета на собствената си аура? Ние ще ти помогнем да го направиш с един бърз тест.

Разбира се, никой не очаква на моментна снимка, направена в собствения ти хол по пижама, да покаже свръхестествен ореол в определен цвят около теб, но настроението, цветовете, които си избрала в момента да те заобикалят, в това число и на дрехите, могат да ти разкрият много за състоянието ти в дадения момент. Опитай, може да научиш нови неща за себе си!