Как да носиш рокля през зимата?!

Някои момичета не излизат от любимите си панталони... Други обаче се чувстват изключително добре в рокли и нямат желание да се разделят с тях дори и в най-студените дни. Ако и ти си от втория тип, прочети следващите редове. В тях ще ти разкрием няколко лесни трика, които ще ти позволят да носиш любимите си рокли през цялата зима.​

 
 

Някои момичета не излизат от любимите си панталони... Други обаче се чувстват изключително добре в рокли и нямат желание да се разделят с тях дори и в най-студените дни. Ако и ти си от втория тип, прочети следващите редове. В тях ще ти разкрием няколко лесни трика, които ще ти позволят да носиш любимите си рокли през цялата зима.​

С поло

Само по себе си полото е много елегантна дреха, така че не се колебай да сложите тънко поло под роклята си. Освен повече топлина и по-зимна визия, ще постигнеш и страхотен стил. Добави високи ботуши и впечатляваща чанта.

С чорапогащници

Е, за това със сигурност си се сетила и сама – чорапогащниците ще те стоплят и ще подчертаят красотата на краката ти. И все пак има няколко допълнителни правила: ако роклята е дълга, заложи на телесния цвят чорапогащник, а ако роклята е къса до средна, можеш да носиш всякакви – черни, цветни или дори фигурални (разбира се, съобразени с цвета и стила на дрехата). С неутралните цветове ще подчертаеш роклята, а с контрастните ще превърнеш чорапогащника (и краката си) в акцент, който да привлича окото.

С пуловер

Не е нужно да прибираш любимата си тясна рокля за преходен сезон. За да я носиш и през зимата, просто облечи върху нея подходящ широк пуловер. Добави любимите си, удобни обувки и се наслади на небрежно-елегантната си визия.

С дълго палто

Съчетай любимата си рокля със средна дължина с дълго палто. Стои особено добре с трикотажни зимни рокли, които ще изваят тялото ти и ще ти осигурят комфорт, топлина и стил. Усещането е сякаш си излезла от дома си, увита в топло одеяло. Добави и ботуши на ток и си готова да привличаш погледите.

С черен кожен клин

Черният кожен клин е нещо като новия чорапогащник, само че по-топъл и удобен. Широката рокля тип туника ще стои страхотно с него. Към този неангажиращ, ежедневен стил можеш да добавиш зимните си обувки, за да газиш спокойно в снега.

С ботуши над коляното

Няма как да си по-секси – комбинацията ботуши над коляното и къса рокля е класика. Но и тук стилистите имат една малка тайна – за да се получи перфектната визия, роклята трябва да стига точно малко над ръба на ботушите. Добави и яке или палто с подобна дължина и подходящ цвят и елегантната ти визия ще е напълно завършена.

С акцент от пухкава изкуствена кожа

Има нещо в пухкавата изкуствена кожа, което ни кара да се чувстваме уютно, дори когато носим лека къса рокля в най-студените дни. Съвсем просто е – комбинирай любимата си мини рокля с кожено яке или елек, които ще ти гарантират едновременно стил и топлина. Добави високи ботуши и/или плътeн чорапогащник, за да затоплиш и краката си, без да губиш елегантността и женствеността си.

С кожено яке

Универсалното кожено яке – винаги е добра идея да го използваш. То ще стои добре с всяка рокля – къса или дълга, зимна или за преходен сезон. Добави кожени боти или ботуши и впечатляващ шал за акцент и се втурвай смело към всяко ново приключение, която денят може да ти предложи.