Как да носиш ярко червило?

(Защото е по-трудно, отколкото си мислиш).

 
 

(Защото е по-трудно, отколкото си мислиш).​

Решила си, че е време да опиташ възможно най-дръзкото червило? На правилното място си. Тук сме, за да ти дадем няколко съвета как да го носиш.

14 грим трансформации, които ще те удивят, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 грим трансформации, които ще те удивят

Виж всички снимки

►►► 10 факта за червилото (които и ние не знаехме)

Ексфолирай редовно

Ярките цветове изглеждат секси, но само ако устните ти са гладки. Поддържай ги такива с домашен скраб (половин ч.л. кокосово масло и също толкова захар). Масажирай с помощта на чиста четка за зъби и нанеси омекотяващ балсам накрая.

Сложи пудра вместо праймър

Използвай безцветна пудра, за да попречиш на червилото да се спласти в гънките на устните. Освен това пудрата не променя цвета на червилото, както го правят повечето праймъри за устни.

Попивай винаги

След като нанесеш червилото, притисни хартиена кърпичка към устните и чак след това сложи втори пласт. Консистенцията ще залепне като лепило, ставайки много по-дълготрайна.

Живей като кралска особа

Прави като кралицата: избирай внимателно тоалета си (без цветове, които не си подхождат) и избягвай контакт лице в лице (за да не лепнеш на някого отпечатък от устните си).

Довери се на коректора

Ще ти трябва четка за червило (да, онази, която никога не ползваш). Топни я в течен коректор и очертай устните след като обядваш – най-бързият начин да направиш контура им перфектен отново.

via GIPHY

Храни се странно

Изобщо да не ти пука: отваряй устните си широко като патица, докато се храниш. Това е единственият начин да се насладиш на пица или сандвич, без да размажеш червилото си.

Избягвай оранжевите нюанси

Изглеждат страхотно в тубичката, но карат устните ти да изглеждат жълти и лицето – като измито. Придържай се към червените, лилавите и розовите тонове.