Как да направите най-яките снимки на гримовете си

Съвети дава популярна звезда в Instagram

Уенди Нгуен © Instagram

23-годишната Уенди Нгуен може и да не ви говори нищо, но за близо 60 хилядите й последователи в Instagram, тя е гуруто на грима. Въпреки че не дава съвети за това как да постигнете перфектна визия чрез магията на макияжа, тя печели последователи с уникалното си умения да прави перфектните снимки на гримовете, които притежава. 

© Instagram

Галерия: Лятна парти визия - бляскави вежди

Виж всички снимки

"Пристрастената към грима", както сама се представя Уенди в профила си, публикува страхотни кадри на марковите си червила, фон дьо тени, пудри и всевъзможни други продукти, които печелят хиляди лайкове след появата си в социалната мрежа. Причината е, че те са прекрасно подредени и балансирани, като техниката й е известна вече като "flat lay".

© Instagram

Самата Нгуен споделя и каква е тайната на прекрасните кадри. "За да направиш перфектната снимка, най-добре е да снимаш на естествена светлина, това винаги е по-добрият вариант от изкуствената", казва 23-годишната австралийка.

© Instagram

Галерия: Приказен грим

Виж всички снимки

"Обикновено използвам самозалепваща гума, с която придържам продуктите. Тъй като съм доста нисичка, обикновено се качвам на стол или висока стълба и правя снимките от високо, за да мога да хвана в кадър всичко, което съм сложила. Мит е, че ти трябва много голяма апаратура, за да постигнеш перфектния фотос. 90% от снимките ми са снимани с iphone-а ми", споделя Уенди. 

© Instagram