Как да накараш един мъж да...

Можеш да получиш от него, всичко, което си поискаш!

 
 

Можеш да получиш от него, всичко, което си поискаш!

... Да ти направи подарък

Мъжете откликват по-добре на положителен стимул – похвала или нежност – отколкото на негативна критика, т.е. типичното смъмряне или нацупена физиономия. Мъжът има нужда да се чувства обичан, за да даде най-доброто от себе си. Когато чувства, че жената се възползва от него или не оценява усилията му, той губи желание да й угажда. Затова, дари го с повече усмивки, като се появи подръка с онази чанта, която всъщност изобщо не ти харесва... и почакай малко, преди да му кажеш за другата страхотна чанта, която си видяла преди повече от месец! Обясни му искрено, че не можеш да си я позволиш сама... Мъжете оценяват високо искреността и самочувствието им се повишава, когато чувстват, че половинката им се нуждае от тях.

Виж как ще се влюби още повече в теб според зодията (снимки долу):

Галерия: Какво ще го накара да се влюби още...

Виж всички снимки

... Да бъде по-амбициозен

Внимавай да не нараниш егото му! Никой мъж не обича да се чувства незначителен, така че, ако искаш да подхванеш темата за амбициите му, по-добре да го направиш деликатно и тактично. Как е най-добре да го направиш ли? Опитай се да пресъздадеш нещата така, че той сам да се сети, че може да даде много повече от себе си и прахосва таланта си... Как ли? Всички сме по-обективни и смели, когато даваме съвети на други хора. Опитай да направиш така, че той да види себе си отстрани. Подходящо е да го помолиш за съвет относно ваш приятел, който се намира в ситуация, подобна на неговата. След като вече е анализирал и е дал оценка по въпроса, ще станеш свидетел как собственото му желание да промени положението си ще започне да го човърка отвътре и той сам ще се залови за работа. Ще видиш, че не е нужно да казваш нищо!

... Да не заспи веднага, след като сте правили любов

Преди да се ядосаш, типично по женски, явно или не чак толкова, помисли над това, че приятелят ти губи неимоверно огромно количество енергия, когато достигне до оргазъм. Притокът на кръв, необходим за достигане на сексуалния климакс, кара мускулатурата на мъжа да употреби нивата на гликоген в организма. Необходимо е да се възстанови чрез сън, затова е нормално да заспи веднага след това. Въпреки това, има един безпогрешен трик, за да избегнеш това да се случи – опитай да го прелъстиш извън спалнята, в обстановка, в която не може да се отпусне и да заспи. Под душа, например, е страхотна идея, защото ще го възбудиш и освен това ще му помогнеш да се разсъни. Опитай да му разтриеш гърба с освежаващ ментов душ гел.

... Да стане по-подреден

Не си ли даваш сметка? Той никога не прибира след себе си, защото накрая някой чисти след него. Първо майка му... Сега и ти! Стига си го глезила, ами започни да се правиш, че не обръщаш внимание на всичко това – няма по-голяма хитрост от това да се правиш на разсеяна. Т.е. – трябва да започнеш да го имитираш. Поеми си дълбоко дъх и се приготви да се бориш с хаоса няколко седмици, може би не повече от месец. Ще видиш как, рано или късно, ще реагира и ще започне да се отвращава от собствения си дом. А когато вече не може да го понася, ще вземе да прибира и подрежда като робот.

Виж какъв е ключът към неговото сърце в галерията долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

... Да бъде по-разговорлив

Ясно е, че ние жените сме много по-приказливи от тях... Затова се опитай да не приемаш лично сдържаността и мълчанието му. Въпреки всичко, не е хубаво да потискаш нуждите си заради неговите, така че не се притеснявай, а седни и му разкажи как е минал денят ти, когато се прибереш. Но внимавай, опитай се да говориш бавно, с равен ритъм, за да не му се нахвърлиш отведнъж, и най-вече поискай мнението му. Когато се почувства част от ситуацията, ще ти обърне по-голямо внимание.

... Да превъзмогне бившата си

Постарай се да не правиш сцена на ревност всеки път, когато той реши да се види с бившата си. Решението да култивира или да скъса тази връзка е негово преди всичко. Ако се съпротивляваш открито, само рискуваш да постигнеш обратния ефект – да увеличиш срещите им. Никой уважаващ себе си мъж не се поддава на емоционални шантажи, ще трябва да се довериш на критериите му. Въпреки това, има някои реакции, за които е хубаво да си нащрек. Например, ако е дръпнат и отчужден, след като е бил с нея, или се притеснява да говори за нея, както за всеки друг приятел, вероятно има нещо гнило. Подхвани темата няколко дни по-късно, след като сте се поуспокоили. Попитай го как е минала срещата, как е тя, и наблюдавай как ще ти отговори. Ако стане нервен или започне да се защитава и да казва, че не са открили стари чувства помежду си, със сигурност е затънал до шия. Вдигни гарда!

... Да забави темпото в леглото

Повечето жени се чувстват притеснени, когато половият акт е прекалено бърз и се превърне в истинско надбягване към физическото изтощение. Интимността на любовната игра преди него е от основна за удоволствието на жената. Напоследък практикувате само спринт-секс и дори Ивет Лалова е по-бавна от вас? Трябва да знаеш, че развитието на интимните отношения зависи до голяма степен от теб. Всъщност ние сме тези, които определят ритъма, а мъжете се стараят да ни следват, тъй като тяхната наслада зависи в голяма степен от нашето удоволствие. Затова, не започвай по същество толкова бързо! Отдели толкова време, колкото ти искаш, да го целуваш, да докосваш най-чувствителните зони на тялото му – ушите, врата, пъпа – преди да се гмурнеш в интимните му части. След като вече си там, забави процеса, колкото можеш повече, усети всяко малко движение и всяка въздишка, всяко потръпване на тялото му. Ще видиш как ще те надмине (в старанието си), когато дойде твоят ред!