Как да му отговориш, ако ти праща смесени сигнали

Когато започнеш да се срещаш с мъж, но неговото поведение така те обърква, че не можеш да прецениш дали те харесва или не – ето какво да направиш.

 
 

Харесва ли те или не те харесва?

Излизали сте няколко пъти, той ти обръща внимание и на теб ти се иска нещата между вас да потръгнат. Но той ти изпраща толкова смесени сигнали, че свят ти се завива. Не се оставяй да те разиграва, а научи кои са точните реплики, с които да му отговориш. Те са препоръчани от гуруто в отношенията между мъжете и жените, Матю Хъси, наричан от самата Ева Лонгория „гений, чиято магия трябва да бъде споделена със света“.

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

1. Той ти праща съобщения цяла нощ, но не насрочва конкретно време за среща.

Кажи това: „Ще ме поканиш ли на среща или да чакам да ме питаш как е минала вечерта ми до края на живота си? ;P”

Защо? Дързостта е секси, особено щом е придружено от закачливо намигване. Най-важното, той трябва да разбере, че само с думи няма да стане, трябва да ти даде конкретно предложение.

►►► Виж тук 10 знака, че не си първия му избор!

2. Винаги отменя плановете ви.

Кажи това: „Хм, струва ми се, че ти току-що спечели първо място в класацията ми за най-мистериозни хора.“

Защо? Той ще иска да те види отново, за да ти докаже, че не е толкова мистериозен. Следващият път, когато ти предложи да се видите, кажи му: „Нека пием по едно кафе близо до офиса ми. Вечерите са ми заети напоследък“. На колкото по-мистериозен се прави, толкова повече ти имаш правото да определяш правилата.

Галерия: Какво предизвиква у него ярост по зодии

Виж всички снимки

3. Мил и грижовен е към теб, когато сте само двамата, но още не си се срещала с приятелите му.

Кажи това: „Когато се чудя дали да не те поканя да излезеш с мен и приятелите ми се сещам, че още не съм се запознала с твоите. Би ми било приятно да се видя с хората, за които те е грижа, но не зная дали няма причина да не ме срещаш с тях.“

Защо? Дали не е обръщал внимание, че не те е представял на приятелите си досега или наистина не те взима сериозно? Отговорът му ще ти даде желаната яснота.

►►► Виж тук 5 признака, че връзката ви е обречена!

4. Казва ти „Наистина те харесвам“, но не споменава, че иска сериозна връзка с теб.

Кажи това: „Аз също те харесвам. Но преди да започнем да се харесваме твърде много, вероятно трябва да помислим дали имаме потенциал. Не искам да съм от онези хора, които инвестират твърде много в другия, при положение, че той иска да сме само приятели. Какво мислиш?“

Защо? Не само, че го задължаваш да бъде откровен за това как вижда вас двамата като двойка, но му намекваш, че той ще започне да те харесва още повече с времето.