Как да мастурбираш наистина, наистина добре

Ооооо, мастурбация.... Любимата ни тема!

 
 

Ооооо, мастурбация.... Любимата ни тема!

Виж най-добрите пози за мастурбация в галерията долу:

Галерия: 11 соло секс пози за жени (които обичат...

Виж всички снимки

Фокусирай се върху клитора

Най-лесният начин да се задоволиш е да стимулираш клитора си, докато се свият вагиналните стени. "Клиторът може да варира по форма и размер между жените, но единствената му функция е да създава удоволствие", обяснява д-р Ескандер. „С повече от 8000 нервни окончания не е изненада, че за някои жени пряката стимулация на клитора им идва прекалено.

"Частта на клитора, която виждаш, е само върхът на айсберга, нервите се простират дълбоко в таза и областта на вулвата и въпреки че фокусирането върху клитора може да донесе най-голямо удоволствие, не пренебрегвай пространството наоколо. Изследвай какво работи при теб и не забравяй, че мозъкът е най-големият секс орган!

Ето как:

• Поглади вагиналните си устни, бавно се придвижи към клитора си

• Започни с непрекъснато, от леко към средно движение

• Движението на пръстите ти в малки кръгове е много популярна техника

• Използвай малко смазване, за да се плъзгат пръстите ти по-лесно

►►►10 действия с клитора, които трябва да пробваш

Тайният съвет за мастурбация: Опитай с „кант“

Ако вече си разбрала с каква стимулация стигаш до оргазъм, можеш да опиташ да усилиш това чувство, като се дразниш, докато приближаваш кулминацията. Спри поне три пъти, преди да свършиш. Ако можеш да упражняваш този контрол, колкото по-дълго чакаш, толкова по-мощен оргазъм ще получиш. Тази техника е известна като кант, това може да доведе до нереални и много по-интензивни оргазми.

Натисни G-точката

За да намериш G-точката си, плъзни пръста си във влагалището и го огъни, така че да допре предната стена на вагината. Твоята G-точка е грапавата кожа, която когато се стимулира, може да предизвика оргазъм с много, много повишена интензивност. Ти си на ход!

Вибраторите заек също са чудесни за целта.

►►►8 ползи от мастурбацията за здравето ти

Намери и другата точна

Някои жени споделят за голяма чувствителност около U-точката, малка част от тъканта над уретрата и точно под клитора. Затова си заслужава да се стимулира малко, за да видиш дали тя работи за теб и твоя оргазъм.

Използвай силата на душа

Със сигурност, когато са измислили подвижните масажиращи душове, дизайнерите са знаели, че болките в раменете са най-малко вероятната им цел. Насочи я срещу теб, както би направила с вибратора.

Опитай с още по-мощни вибрации

Ако не стигаш до никъде с пръсти на клитора сама или просто харесваш малко по-интензивни неща, най-добрият помощник е вибратора. Някои жени смятат, че поставянето им директно на клитора е твърде интензивно, но позиционирането му наблизо ще има невероятен ефект. И си струва да опиташ върху срамните си устни.

Пробвай без ръце

Някои хора са в състояние да получат фантастични оргазми, когато буквално работят само с ума си. За да се опиташ, трябва да имаш собствена влажна мечта. Легни на леглото си и мисли за най-горещото преживяване, което някога си имала/ искаш да имаш. Или можеш да почетеш някоя еротична история.

Гледай порно

Етичното, феминистко порно съществува и то е абсолютно невероятно!