Как да кажеш на приятеля си, че стилът му е ужасен

Харесваш гаджето си, но стилът му на обличане е ужасен. Ние ще ти дадем съвет как да му го кажеш, без да засегнеш чувствата и егото му.

 
 

Харесваш гаджето си, но стилът му на обличане е ужасен. Ние ще ти дадем съвет как да му го кажеш, без да засегнеш чувствата и егото му.

Вероятно или никой не е показал на това момче как да се облича стилно, или той просто подбира тоалетите си, без да отдава особено внимание на комбинациите, които е направил. Има доста момичета, за които стилът на обличане на техния партньор е от изключително значение. Ти явно не си от тях. Затова е важно да споделиш мнението си с него и да му покажеш, че визията му не е най-важна, но е хубаво да обръща малко повече внимание на нея.

►►►Какъв е стилът ти на обличане спрямо зодията

Стилът на различните зодии в галерията долу:

Галерия: Как се обличат различните зодии

Виж всички снимки

via GIPHY

Подготви хитра стратегия и му кажи колко се възхищаваш на мъжете, които се водят по модата. Убеди го, че смяната на стила ще го накара да се чувства страхотно.

Също така би било хубаво да му правиш комплименти: всеки път щом го видиш с дрехи, които ти харесват, му казвай, че е толкова секси в тях, че би му ги свалила веднага.

via GIPHY

Не се притеснявай да бъдеш честна с партньора си. Кажи му, че си влюбена в него, но остарелият стил на обличане понижава либидото ти. Посъветвай го да си купи нови дрехи и му предложи разходка до мола. С търпение и постоянство, твоето момче ще се превърне в истинска модна икона.