Как да използваш мръсните секс приказки в леглото

Мръсните разговори по време на секс те карат да внимаваш в случващото се и съответно да се наслаждаваш повече.

 
 

Мръсните приказки по време на секс могат значително да подобрят сексуалния ти живот.

Едно от най-секси уменията на жената в леглото не изискват супер гъвкаво тяло или скъпи секс играчки. Трябва ти само глас, изобретателен ум и увереност.

Има няколко важни момента в мръсните приказки, които трябва да имаш предвид, особено ако си новак в областта. Това може да е вълшебната пръчица, с която да докараш партньора си до пълен екстаз, но понеже жените сме приказливи по природа, може би ще докараш и себе си до безумна сексуална лудост, каквато друг път не си изпитвала.

Лесно е да си представиш как просто ще си отвориш устата и ще излееш всички мисли, които ти минават през главата, докато правиш секс, но в действителност е много трудно да осъществиш прекрасния си план на практика. Особено ако ти си по-сдържана, или той е срамежлив и не знаеш как ще реагира.

Първо трябва да имаш желание да направиш нещо, което в началото може да ти е неудобно. Но мръсните приказки ще ти помогнат да не се разсейваш и да се възбудиш още повече.

Ето няколко съвета как да усвоиш изкуството на мръсните приказки в леглото.

Не се прави на нещо, което не си

Първо си помисли за секси думи, които ще те отпуснат. Поупражнявай се сама, за да разбереш кои думи не те притесняват. Започни с изразяване на собствените си чувства „това е страхотно“. Ако нямаш проблем с това, добави нещо от сорта на „чувствам се страхотно с твоя пенис в мен“.

Какво възбужда мъжете от всяка зодия!

Бъди честна и се дръж естествено

Може да е прекалено очевидно, че се насилваш, ако му кажеш, че пенисът му е гигантски (макар че сигурно ще го зарадваш). Затова по-добре говори за чувствата си в момента на акта или след това. „Хареса ми как ме съблече и ме обсипа с целувки.“ Така ще насочиш партньора си към нещата, които са ти приятни, за да ги повторите.

Започни с мръсните приказки предварително

Не е нужно да чакаш до средата на заниманието, за да кажеш нещо. Можеш да започнеш със секси съобщения за упражнение, за да разбереш какво го възбужда. Нещо от сорта на „Подмокрям се, когато мисля за теб“ или „Чакам да се прибереш, за да ти сваля панталона и да коленича пред теб“.

Забрави за думата с „к“

Престани да се срамуваш от сексуалните си желания и забрави за думата „к*рва“. Отпусни се, забрави страха и притесненията и просто опитай. Ако на него му хареса, продължи, ако не – недей.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Започни с „аз“

Може би се изкушаваш да обръщаш повече внимание на партньора си, но по-добре кажи ти какво искаш. „Харесва ми“, „Аз искам“, „Обичам“. Така той ще започне да споделя какво му харесва и ти ще можеш да му отвърнеш.

Не се насилвай

Предполага се, че сексът е забавен и затова трябва да се прави редовно. Но не забравях, че дори да не ти идва отвътре, може би ако започнеш с мръсните приказки, ще ти хареса.