Как Бритни Спиърс за малко да стане момичето на принц Уилям

Според Бритни тя лично поканила внука на кралицата на среща, но той така и не дошъл.

Двамата си пишели по имейл, но Уилям така и не се престрашил за среща.

© Getty Images

Медиите отдавна обсъждат съюз, който е просто невъобразим. През 2002 г. принц Уилям, внук на Елизабет II, се срещна със самата Бритни Спиърс. Само си представете каква би била съдбата на британското кралско семейство, ако на мястото на Кейт Мидълтън беше известната и скандална певица от 2000-те!

Сватбената рокля на Бритни Спиърс

Вижте повече

Сватбената рокля на Бритни Спиърс

Бе ушита специално за нея от модна къща „Версаче“, под стриктното ръководство на Донатела Версаче. Тя сподели, че са се забавлявали много, докато течал процесът на...

© Getty Images

Daily Mail реши да напомни на читателите си за тази на пръв поглед нереална двойка. Самата Бритни Спиърс веднъж призна, че е имала романтична кореспонденция с принц Уилям по електронна поща. Тогава тя лично поканила внука на кралицата на среща, но според нея той така и не дошъл. И въпреки че бил влюбен в поп звездата, очевидно принц Уилям не можел да си позволи да отиде по-далече в отношенията си с нея.

© Getty Images

През 2010 г. принц Уилям предложи брак на Кейт Мидълтън на почивка в Кения. Страхотната, луксозна сватба, която беше наблюдавана от целия свят, се състоя през април 2011 г. Кейт беше просто ослепителна в елегантната рокля от Alexander McQueen!