Как Ариана покри татуировките на бившия си

Ариана Гранде не иска по тялото й да остане спомен от бившия й годеник Пийт Дейвидсън.

Слуховете покрай разваления годеж на Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън стихнаха съвсем, тъй като причината е ясна и няма какво да се спекулира по нея – двамата просто смятат, че име твърде рано да се женят.

Виж малко снимки от романтичния период на вече несъществуващата двойка (галерията долу):

Галерия: Сгодените Ариана и Пийт не могат един без...

Виж всички снимки

Но последствията от раздялата продължават и за двамата. Докато Пийт прави шегички за провалената връзка по време на скечовете си за шоуто „Събота вечер на живо“, бившата му прикрива татуировките си, свързани с него.

В случай, че всичко казано дотук е ново за теб, бързо припомняме, че Гранде и Дейвидсън се разделиха пет месеца след годежа си. По време на връзката, двамата си направиха по няколко татуировки, обвързвайки ги по разнообразни начини един с друг. Едно от татутата на Ариана беше името „Пийт“, изписано на безименния пръст на лявата й ръка.

Татуировката е миниатюрна, но надписът „pete” (да, изписан с малки букви) ясно си личи:

Ето как изглежда сега:

Точно така, „pete” вече е едно малко, черно сърце. Феновете веднага се запитаха дали рисунката има дълбоко, символично значение.

„Лишена съм от съдържание и сърцето ми сега е черно“, написа Ариана в коментар към въпроса за значението на новата си татуировка.

Въпреки разочарованието от проваления годеж, певицата продължава да твори. Вече чакаме с нетърпение видеото към песента „Thank U, Next”, което все още е само загатнато в Instagram профила на звездата.

Гранде публикува серия от снимки на предстоящия да бъде излъчен видеоклип и от тях разбираме, че ще има много препратки към филмите „Професия блондинка“ и „Гадни момичета“. Вече не можем да чакаме!