Как Адел свали 8 килограма

Адел сподели тайната си за отслабване

Адел споделя тайната си за отслабване.

14 храни за плосък корем, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 храни за плосък корем

Виж всички снимки

►►► Супер ефективни трикове за отслабване

31-годишната Адел напълно промени начина си на живот след развода със съпруга си Саймън Конеки и се посвети на тренировките и подобряването на фигурата си.

Адел започва нов живот и сваля осем килограма. Скоро звездните колеги на певицата успяват да оценят новата й фигура, срещайки я на партито за рождения ден на рапъра Дрейк. Британката е присътвала на купона в прилепнала рокля, подчертаваща обновения й облик.

Певицата споделя тайните на усъвършенстването на фигурата си с близки приятели, които твърдят, че тя е успяла да постигне толкова блестящи резултати благодарение на постоянните си тренировки по пилатес.

Адел започва да тренира миналата пролет и за да постигне най-очевидния ефект, британката наема личен инструктор. Тя твърди, че е била много постоянна и не е пропуснала нито една тренировка. Според приятелите на Адел тя е станала по-дисциплинирана и безкрайно отдадена на новия си режим и живот.

„След като Адел се зае да оформи фигурата си, тя успя напълно да промени живота си и дори начина си на мислене“. Mirror цитира думите на представители на близкия й кръг.

„В началото на програмата си Адел имаше много съмнения. Не знаеше дали тренировките и новият й режим ще й паснат, дали ще успее да преодолее себе си и да отслабне. Но когато здравето й започна да се подобрява, всички съмнения изчезнаха постепенно“.

13 вкусни диетични храни за вечеря, виж в галерията по-долу:

Галерия: 13 вкусни диетични храни за вечеря

Виж всички снимки

►►► Съвети за отслабване от диетолога на Кардашиян

Припомняме, че певицата се раздели със съпруга си Саймън Конечки още през април. Стресът и продължителната депресия не са донесли на звездата комплекси, а напротив – превърнали са се в стимул да работи здраво върху външния вид и здравето си.

Певицата не преживява дълго развода. Три месеца по-късно тя попада в светлините на прожекторите, хваната за ръка с друг мъж. Тогава Адел започва афера с популярен рапър, известен под псевдонима Skepta. В името на новата изгряваща любов помежду им той най-накрая окончателно къса с топ моделът Наоми Кембъл.