Държанието на първа среща зависи от зодията

Различните зодии търсят различни преживявания. За да разбереш твоят човек ли седи срещу теб, се запознай с личните ни, но професионални, наблюдения

 
 

Вълнуваш се преди първата ви среща? Това вече не е проблем! Просто попитай този хубостник на коя дата е роден, а след това следвай съветите ни.

Водолей
Той е абсолютно наясно какво иска да получи от теб и от отношенията ви в бъдеще. В главата му има ясна картина на щастливото бъдеще, пълно с интимни приключения, страсти и две сърца, биещи в унисон.


Виж съветите ни за останалите зодии в галерията долу >>>


►►►Бъди секси на първата среща. Ето как!

От нас да знаеш, че е по-добре да:

- Не ръсиш реплики от рода на „Ами, не знам, ти какво мислиш?“ или „От теб зависи“, „Ти реши, на мен ми е все едно“ през две минути.

- Да не настояваш да плащаш сметката. Остави го той да поеме инициативата, освен ако нямате предварителна уговорка да делите. Но тогава се изненадваме какво изобщо те е накарало да излезеш с него!


- Не го търси за втора среща ти! Това е негово задължение. В противен случай ще изглеждаш най-малкото нелепо.

- Облечи се според мястото, на което се срещате. Дори новата ти малка черна рокля да ти стои прекрасно, тя ще изглежда неуместно, ако сте се разбрали да се разхождате в планината.

- Секс? Точно тази вечер ли? Не че е невъзможно, но не очаквай да изгаря от желание да имате сериозна връзка.

- Храни се и пий с мярка. Не казваме да си поръчваш половин порции и да изяждаш четвърт, но не и да се наливаш и тъпчеш като че не си яла от няколко дни.

 

- Не му разказвай за бившите си. Може на теб да ти е забавно, но той едва ли ще е във възторг. Не че те мисли за излязла от манастир, но точно тази тема, и то на първа среща, не е любимата на мъжете.