Кажи „чао“ на тези красиви тенденции през 2018-а

Нека тези трендове потънат в забрава.

 
 

И така, 2017-а си замина с трясък и най-вече гръм от пиратки.

Всички оставихме по част от усилията, копнежите, усмивките и сълзите си в изминалата година. Сега смело пристъпваме в 2018-а, но има още няколко неща, които трябва да забравим в миналото – 7 супер актуални бюти тенденции, които нямат място в арсенала ни с идеи през бъдещите месеци. Виж кои са те, за да не се окажеш неподготвена.

►►► Топ бюти тенденции за 2018-а

1. Маникюрът на еднорога

2017-а беше годината на Петела, но всъщност еднорозите откраднаха светлините на прожекторите.  Магическата окраска на митичните създания украси всичко каквото се сетиш – от латета, през торти, до мебели и... нокти. Холограмният маникюр изглежда очарователно, макар и малко инфантилно. Радваме се, че се разделяме с него, защото беше прекалено сложен за постигане.

Идеи за маникюр в цвят металик - виж в галерията долу:

Галерия: 20 идеи за нокти в металик

Виж всички снимки

2. Холограмни устни

Те са много красиви и ефектни, но отстъпват място на бляскавия финиш, който ще забележиш в колекциите червила и глосове на всички козметични марки тази година.

3. Всичко свързано с фиджет спинърите

Според нас дружно можем да кажем, че 2017-а се разделя на две части – преди и след нашествието на фиджет спинърите. За наше щастие или нещастие, козметичните продукти с формата на играчката не заляха българския пазар. И все пак, трите балсама за устни в един, като този на снимката, е едно от приятните изобретения на индустрията.

4. Вежди като телена ограда

Дързък тренд, който изглежда чудесно в Instagram, особено щом е декориран с блещукащи камъчета. И също толкова чудесно неприложим в реалния живот. Да се надяваме, че тази година бюти блогърите ще оставят веждите намира.

►►► 2017-a: годината на абсурдните вежди

5. „Къдрави“ устни

В интернет се случват странни неща. Като например използването на червилото по нетрадиционен начин, което след това се превръща в напълно легитимна тенденция. Пример: тези „накъдрени“ устни, които превзеха Instagram миналото лято.

Гримът прави чудеса - увери се с примерите от галерията долу:

Галерия: Прекрасни оптически илюзии, постигнати само с грим

Виж всички снимки

6. Посипани с брокат корени на косата

Невероятно фотогенична прическа, след която трябва да чистиш векове. Сипещият се навсякъде брокат не се припокрива с разбиранията ни за красиво, съжаляваме.

7. „Изсечени“ вежди

Чуй ни внимателно – обожаваме изкусно подчертаните вежди, но тези не са ни по вкуса. Визията изисква професионално боравене с грима и ние се възхищаваме на всеки, който е успял да я приложи на практика, но отправяме безгласна молитва този тип вежди никога да не се върнат на мода.