Кайли: Първата целувка ми нанесе травма

Кайли Дженър споделя, че първата целувка в живота й е била крайно травмираща.

Кайли Дженър споделя, че първата целувка в живота й е била крайно травмираща.

Кайли Дженър показва секси тоалети​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кайли Дженър показва секси тоалети

Виж всички снимки

►►► Кайли Дженър говори за секс предпочитанията си

Един от най-големите комплекси на 23-годишната звезда се оказват устните. 

Красивите жени, демонстриращи независимост, блясък и сексапил от клана Кардашиян-Дженър, които се къпят в пари и лукс изглежда, че много рядко са били и са истински щастливи. 23-годишната собственичка на бюти линия Кайли Дженър заяви, че първата целувка в живота й се е превърнала в най-огромния комплекс за нея. Момчето й казало, че се целува страхотно, но устните й били твърде тънки.

Именно след това разочарование звездата започва да обръща много внимание на външния си вид и по-специално на грима. Според Дженър носенето на червило я кара да се чувства по-уверена: „Страдах и бях много несигурна, защото този човек веднъж ми каза нещо неприятно... Оттогава реших, че просто не съм създадена за целувки“

Роднините не пропуснаха възможността да се пошегуват със страданието на Кайли (все пак солените шеги са много характерни за клана). Кендъл Дженър, сестрата на Кайли, я посъветва да направи съвместна козметична линия с фокус върху устните с конкретния човек, защото първата целувка с него е дала тласък на успешния бизнес на Кайли.