Кайли Дженър е родила и крие?

Последователите са убедени, че да, заради последната папарашка снимка.

 Последователите са убедени, че да, заради последната папарашка снимка.

Снимки: @kyliejenner, Getty Images

Кайли Дженър показва секси тоалети - виж ги в галерията долу

Галерия: Кайли Дженър показва секси тоалети

Виж всички снимки

►►►Бременната Кайли Дженър намекна за пола на бебето

През септември миналата година Кайли Дженър обяви новината: тя и Травис Скот ще станат родители за втори път. След трагедията на фестивала Astroworld обаче звездите избягваха контактите и публичните изяви. Много потребители смятат, че през това време Кайли е трябвало да роди и изглежда има някои доказателства за това.

Папараците уловиха Дженър с майка й Крис, докато напускаха частния й самолет. Кайли се беше погрижила никой да не я види и се беше покрила изцяло с одеяло. Виж снимки тук.
А малко преди това феновете на звездата откриха бебешко шише с мляко в Stories на младоженеца на Кортни – Травис Баркър. „Кайли сигурно е родила“, „Кайли използваше същите бутилки, когато се роди Сторми“, написаха потребителите.

Също наскоро феновете на Кайли забелязаха още един "намек", че тя вече е станала майка. Звездата винаги носеше много дълги и остри нокти, но сега това не е така. Наскоро маникюристката сподели снимка на ноктите на Кайли в социалните мрежи и написа: „Кайли Дженър избра класически френски маникюр, за да отпразнува Нова година“. Тогава мнозина предположиха, че ноктите пречат на звездата да се грижи за бебето.


Дженър официално обяви бременността си, като публикува в Instagram трогателно видео, което показва реакцията на Травис Скот на положителния тест и момент от ултразвуковото изследване. Двойката вече отглежда дъщеря си Сторми, която се роди през февруари 2018 г.